HomeMusicZOË LIVAY Brengt vandaag haar nieuwe EP uit: Vrouw van de Wereld!

ZOË LIVAY Brengt vandaag haar nieuwe EP uit: Vrouw van de Wereld!

Zoë Livay brengt vandaag haar nieuwe EP ‘Vrouw Van De Wereld’ uit. De EP bevat de eerder uitgebrachte singles ‘Iemand Anders’, ‘Vrouw Van De Wereld’ en haar nieuwe single ‘Patronen’. Een heel persoonlijk liedje die op emotioneel vlak het meest bij Zoë losmaakt omdat het verhaal betrekking heeft op haar eigen familie. Het gaat over het verbreken van patronen die generatie op generatie worden doorgegeven. Zoë heeft vele muzikale helden, waaronder Glen Faria, Acda en De Munnik en Boudewijn de Groot. Boudewijn heeft volgens Zoë iets magisch met woorden en daarom zij de keuze gemaakt om haar EP af te sluiten met een cover van ‘Avond’.

Zoë over haar nieuwe EP: ‘Vrouw van de wereld gaat letterlijk over het zijn van een vrouw van de wereld die door haar kracht kan bereiken wat ze wilt. Ik heb in deze EP vrij diep gegraven en ook goed naar mezelf gekeken en mijn proces in de songs verwerkt. De single “Vrouw van de wereld” is eigenlijk het begin van het verhaal en gaat over de vrouw die al haar angsten/trauma’s opzij zet om te zijn wie ze wilt zijn. “Iemand anders” gaat over het feit dat ik vaak mijn gevoel en wensen aan de kant heb gezet voor een ander en dat veranderde mij als persoon. “Patronen” is wel de track die het meest emotioneel bij mij losmaakt omdat ‘t het verhaal is van mijn eigen familie. Het gaat over het verbreken van familietrauma’s die generatie op generatie worden meegegeven.’

Om het uitbrengen van de EP te vieren zal Zoë haar eerste eigen show geven op 15 maart in Rotown Rotterdam. Naast haar EP release show zal zij dit jaar ook optreden op Paaspop en Concert At Sea. Bovendien is Zoë dit jaar voor het eerst genomineerd voor een 3FM Award, zij maakt kans op de prijs voor ‘Beste Nieuwkomer’.

Tracklist ‘Vrouw Van De Wereld’:
1. Patronen
2. Iemand Anders
3. Vrouw Van De Wereld
4. Avond

Over Zoë Livay
De van oorsprong Rotterdamse Zoë Livay ademt muziek. Al op jonge leeftijd zingt ze in kerk- en popkoren, wat haar een veelzijdige stem geeft en haar liefde voor muziek versterkt. Dit leidt haar uiteindelijk naar Amsterdam waar ze voor het eerst haar gevoelens op papier durft te zetten en tot leven weet te wekken in de vorm van muziek.

Zoë’s missie als muzikale pionier is culturen verbinden en haar eigen verhaal delen om anderen te inspireren. Als ‘vrouw van de wereld’ straalt ze kracht uit, maar omarmt ze ook haar zachtere kant. Ze moedigt samenwerking en gendergelijkheid aan en is een rolmodel voor jonge vrouwen en meisjes, die ze inspireert om het beste in zichzelf naar boven te halen.

Met de release van haar single ‘Vrouw Van De Wereld’ sloeg Zoë duidelijk een nieuwe weg in. Met haar eigen sound is ze persoonlijker dan ooit en vertelt ze over trauma’s en angsten uit haar verleden die ze achter zich laat. Haar stem weerspiegelt haar diepste emoties, waardoor de 23-jarige Zoë een krachtige boodschap van empowerment en verbondenheid overbrengt.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments