HomeMusicGoodSick: een dope producer die online beats verkoopt

GoodSick: een dope producer die online beats verkoopt

Steven Melfor, een getalenteerde muziekproducer uit Amsterdam, is al 13 jaar bezig met het maken van beats en dus met het maken van muziek. Hij is begonnen in Almere met FL studio en Reason en uiteindelijk heeft hij zijn eigen website: goodsickbeats.com. Ben jij op zoek naar een dope beat, dan ben je bij Goodsickbeats.com op de juiste plaats.

Hij luisterde vroeger graag naar veel verschillende muziekstijlen, van hiphop, R&B tot dance en trance. Dit zorgde ervoor dat hij geinspireerd raakte om ook dergelijke beats te maken. Hij is begonnen door gewoon uit te proberen, also called just experiment. Toen hij eenmaal doorhad hoe het werkte was hij niet meer te stoppen. Hij maakte met name hip-hop, R&B, dancehall en Reggea beats.

In 2011 kwam GoodSick in contact met Reggea artiest Samora en heeft hij met haar een EP geproduceerd. Daarnaast heeft hij ook in haar band gespeeld. Hij heeft optreden gehad in Paradiso, Melkweg, Paard van Troje, Sugar Factory etc.

Verder heeft hij ook een opleiding gedaan bij de Nederlandse Pop Academie in Utrecht. Helemaal klaar voor de muziek industrie, maar nog niet met de juiste middelen. Na een tijdje gewerkt te hebben als assistant manager wilde hij er vol voor gaan en voelde hij dat hij zich meer moest omringen met muzikanten en artiesten. GoodSick heeft toen de keuze gemaakt om ontslag te nemen en terug te verhuizen naar Amsterdam: de artiesten stad, the place to be for artists.

Toen hij weer in Amsterdam woonde wist hij het zeker: ondernemen en verder met beats maken en verkopen. Dit is zijn grote passie.

Op dit moment is het netwerk van GoodSick zodanig verbreed dat hij beats verkoopt aan artiesten uit Amerika, Engeland, Letland, Oostenrijk en Nederland. Hij verkoopt licenties op zijn website.

Zoek jij dus een dope beat? or looking for some sicker then sick beats? Neem dan gauw een kijkje op: www.goodsickbeats.com. Je kan ook een kijkje nemen op Fiverr, hier verkopen ze ook dope beats.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments