HomeBeautyMascha Feoktistova: mirror mirror on the wall

Mascha Feoktistova: mirror mirror on the wall

I just think I found another pretty doll. Who is that chick? It is Mascha Feoktistova!

In 2007 startte Mascha Feoktistova met de website Beautygloss, een blog over make-up en schoonheidsproducten. Het blog groeide binnen enkele jaren uit tot een van de best bezochte beauty blogs van Nederland. Een aantal jaren later kon ze van haar blog haar eigen bedrijf maken. Eind 2014/begin 2015 begon ze een nieuw YouTube-kanaal voor vlogs, genaamd Vloggloss. In 2016 liet ze op haar blog weten dat ze stopte met bloggen en ze zich volledig ging richten op YouTube. YouTube is nu ook eigenlijk de trend: its all about vlogging. Ook een vlogger worden? Check this out!

Feoktistova heeft een wimperlijn (in samenwerking met Eylure) en een shampoo/conditionerlijn (in samenwerking met Andrelon) uitgebracht.

in 2011 won Feoktistova de Viva400 Award in de categorie “zakelijk”, een jaarlijkse prijs van het tijdschrift Viva. In 2013 won Feoktistova met haar website De Holland Beauty Award in de categorie “beste blogger”. In 2015 en 2016 won ze een VEED award voor Beste Beauty YouTuber.

Ben jij ook een getalenteerde beauty blogger en wil je jouw blog graag op onze website? Stuur dan een mailtje en wie weet komt jouw beauty blog hier voorbij! Where the beauty talents at?

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments