HomeFashionHet kledingmerk PLAIN. Alles wat jij wil weten.

Het kledingmerk PLAIN. Alles wat jij wil weten.

En weer een nieuw kledingmerk dat jij moet kennen! We zijn altijd opzoek naar nieuwe dope merken voor het urban publiek. Ditmaal het merk PLAIN.

Wat onderscheid kledingmerk PLAIN van andere merken? Hun motto: we rise by lifting others. Is dat toevallig ook een motto van Life of an Artist. Anderen inspireren en in de shine zetten. Het leven draait niet alleen om ikke, ikke, ikke en de rest kan stikken.

De eigenaar van kledingmerk PLain is Remilio Caupain en hij werkt met ziel en zaligheid aan het merk. Hij geeft aan dat PLAIN een soort state-of-of mind heeft. No nonsense. Kwaliteit en creativiteit is waar PLAIN om draait. Het merk werkt met speciale maatvoering zodat ze klanten kunnen verzekeren van kwaliteit. Er wordt met gewerkt met creatieve en innovatieve mogelijkheden om constant met vernieuwende kledingstukken te komen.

Verder haalt de eigenaar veel inspiratie uit startende ondernemers. “ik vind het mooi om te zien wanneer iemand zijn dromen najaagt”, aldus Remilio. Op de Instagram van PLAIN beginnen ze elke dag ook met een mindfulness Quote. Met als doel om iedereen die het ziet een push richting zijn/haar doel te geven.

De shop bestaat nu sinds 1 juli 2020 en gaat lekker. Ze zijn al een aantal samenwerkingen aangegaan en hebben zelfs al een fashion show gegeven ter ere van de lancering van een stichting. Maar er komen nog veel meer toffe dingen aan de komende tijden: hou PLAIN dus in de gaten en get your item!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments