HomeBeautyEen zuivere huid? Lees gauw verder!

Een zuivere huid? Lees gauw verder!

Geen zuivere huid? En wil jij graag een mooie zuivere huid krijgen? Dat kan! Niet elke artiest heeft de huid om van te te dromen. De een moet daar nou eenmaal iets meer moeite voor doen dan de ander. Maar wij hebben gelukkig tips voor die perfecte huid!

Hier vijf tips voor de perfecte huid en dus om een zuivere huid te krijgen:

1. Reinigen

Uiteraard, je gezicht reinigen! Om het gezicht goed te reinigen is het goed om een cleanser te gebruiken. Maak eerst sop in je handen en masseer het rustig met je vingers in je gezicht. Doe dit voor ongeveer 30-45 seconden, want zo lang duurt het echt al het vuil van je gezicht te krijgen. Was vervolgens alle cleanser van je gezicht met lauwwarm water en zorg ervoor dat er geen restjes overblijven! 

2. Exfoliëren
Het is belangrijk om ook je dode huidcellen te verwijderen die de onderliggende glowy skin bedekken. Een exfoliant weekt als het ware je dode huidcellen los en reinigt tot diep in de poriën. Ook heeft het een ontstekingsremmende werking wat weer helpt tegen puistjes. Doe dit pas op een gereinigde huid voor de beste werking.

3. Hydrateren
Nu je huid heerlijk schoon is, is het tijd om je huid te hydrateren. Dit doe je met een moisturizer of hydraterende dagcrème. Niet alle moisturizers hebben een SPF, dus vergeet je zonnebrandcrème niet! Wist je dat zelfs een vette huid een vochttekort kan hebben? Om het tekort aan vocht te compenseren maakt je huid extra talg aan. Teveel talg betekent verstopping en verstopping betekent puistjes.

4. Kussensloop verschonen
Het niet verschonen van je kussensloop zorgt ook voor huidproblemen. Zelfs als je elke avond je gezicht goed wast (vergeet ook dat niet uiteraard) zitten er veel bacteriën op je kussen. Je haar, handen en zelfs producten van je gezicht laten viezigheid of product achter op je kussen die je poriën verstopt. Schaf dus wat extra kussenslopen aan en was ze om de paar dagen.

5. Make-up kwasten wassen
Gebruik je vaak make-up? Oops, die kwasten kunnen nogal slecht zijn voor je gezicht. Ook die moet je dus schoonmaken. Schoonmaken doe je met een brush cleanser of baby shampoo. Keep your make-up clean!

Zo zie je maar, een mooiere zuivere huid kan ook jij krijgen met deze stappen. en vergeet uiteraard niet de skincare van Riri te checken.

bron: girlscene

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments