HomeMoneyHet vermogen van Giel de Winter in 2024. Lees gauw verder.

Het vermogen van Giel de Winter in 2024. Lees gauw verder.

Het vermogen van allround talent en creatief mannetje Giel de Winter in 2024. Giel de Winter is gewoon een creatieve genius die de spotlights verdient en die volgens mij ook wel aardig wat geld verdient.

Is hij inmiddels al miljonair anno 2024? Wij denken van wel..

Deze man moet je namelijk kennen van het populaire Youtube kanaal StukTV.

Giel is een Nederlandse online persoonlijkheid, dj, presentator en creatief directeur bij Talpa. Hij kreeg vooral naamsbekendheid nadat hij het populaire YouTube kanaal StukTV startte. De mannen van StukTV doen het goed. StukTV is het YouTube kanaal van Giel, Thomas en Stefan. Het kanaal StukTV is opgericht in 2011 en kent inmiddels bijna 2 miljoen abonnees. Ze hebben met series als Jachtseizoen en RoadTrippers het ene succes na het andere en veel jongeren wachten dan ook met smart op nieuwe video’s van StukTV. Het kanaal is erg populair bij jongeren. Het is echt een jongerenmerk geworden met vele fans.

In 2018 werd bekend gemaakt dat De Winter toe zou treden als Creative Director binnen Talpa op de afdeling Social, na de overname van het populaire kanaal door Talpa.

Het vermogen van Giel de Winter?

Er is niet zoveel bekend over het totale vermogen van deze creatieve genius, maar we denken dat hij inmiddels wel een miljonair is. Hij heeft natuurlijk StukTV verkocht en heeft hier een hoop geld voor gekregen. Naast advertentie inkomsten uit YouTube video’s, hebben de heren van StukTV ook nog de nodige sponsorcontracten. Dat betekent dat ze af en toe betaald krijgen om een video te publiceren. Het merk verkoopt ook nog allerlei producten. Denk hierbij aan petten, agenda’s en kleding. Giel is dus ook creatieve director binnen Talpa en verdient hier ook flink geld mee. Hij verdient in ieder geval genoeg geld en zit er dus goed bij. Miljonair? We keep you up dated. Stay tuned!

Wil jij nou ook goed geld verdienen? Door te beleggen in vastgoed of op de beurs?. bekijk dit dan eens.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments