HomeMusicNoah's ark en Pyke geven nieuw talent een kans.

Noah’s ark en Pyke geven nieuw talent een kans.

Zoals het hoort: nieuw talent in town! Nieuw talent een kans geven

Eerder verschenen er al prachtige PYKE MIC sessies vanuit het Felix Meritis in Amsterdam. Verschillende artiesten maakten mash-ups van hun nummers en lieten niet eerder uitgebrachte nummers horen. Nu geven S10, Froukje, Zwangere Guy, sor, Typhoon en mede-initiatiefnemer Sticks de MIC door aan heel Nederland; artiesten worden opgeroepen om hun eigen OPEN PYKE MIC sessie op te nemen op een van de drie speciaal gemaakte beats van sor. Alle inzendingen worden beoordeeld door Noah’s Ark, de artiesten van de PYKE MIC sessies en PYKE. Een selectie van 30 inzendingen krijgt de kans om op een bijzondere locatie in Tilburg, Zwolle of Amsterdam een professionele videosessie op te nemen. Deze worden vervolgens op Instagram geplaatst, waarna iedereen kan stemmen. De winnaar met de meeste stemmen krijgt toegang tot het PYKE Talent Program ter waarde van 15.000 euro dat in juni zal worden uitgereikt door Sticks. Een mooie prijs met geld om te beginnen met een succesvolle carrière. Meer informatie is hier te vinden.
“ Mijn PYKE sessie met Typhoon was heel sick. De andere sessies zijn ook enorm tof geworden! We geven nu de kans aan het publiek om hun beste performance te geven. Ik ben enorm benieuwd naar alle sessies van iedereen!
– Sticks

De sessies van Zwangere Guy & sor, S10 & Froukje en Typhoon & Sticks gaven al een voorproefje van wat komen gaat. Alle drie de sessies werden enorm goed ontvangen en hadden allemaal een speciaal element. Zo liet rapper Sor een track horen die niet eerder is uitgekomen, is de combinatie van S10 en Froukje een van de meeste aangevraagde duetten van het moment en is het lang geleden dat Typhoon en Sticks samen optraden. Alle sessies zijn te zien op Noah’s Ark Youtube-kanaal. De PYKE MIC sessies is een samenwerking tussen PYKE, Noah’s Ark en Sticks.

Dat is nou eens een goed initatief! Lekker bezig!

Meer lezen over platenlabel Noah’s Ark? Check dit dan!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments