HomeMoneyHet vermogen van Ashafar in 2024. Benieuwd?

Het vermogen van Ashafar in 2024. Benieuwd?

Vermogen van Ashafar. Benieuwd? Lees dan gauw verder.

Rapper Ashafar. Als je een beetje thuis bent in de rapscene dan ken je hem wel van zijn grote hits “Paramera”,”Nooit thuis”, “Mocro shit en “Nike Tech”. Maar hij heeft er nog veel meer.

Hij zat altijd bij het label Hella Cash Gang van rapper en ondernemer Josylvio, maar is inmiddels independent verder gegaan. De trend van nu voor artiesten: Independent gaan.

Ashafar, zijn echte naam is Zakaria, is een rapper met een Marokkaanse achtergrond. De rapper ontplofte nadat hij zijn zonamo-sessie uitbracht in 2016. De rapper tekende in eerste instantie bij Zonamo en bracht hier zijn eerste tracks uit. Uiteindelijk besloot Josylvio de rapper te tekenen bij Hella Cash Gang waar het vuurtje voor hem echt ging lopen. Zijn landelijke doorbrak had de rapper met zijn single “Panamera” die inmiddels meer dan 20 miljoen streams heeft op Spotify.

De rapper komt trouwens uit Naarden (wij ook btw) net zoals rapper Josylvio. Maar we kennen hem, Ashafar, niet van gezicht.

Zijn kennismaking met muziek is misschien wel te danken aan de gemeente Naarden. In het buurthuis waar de jongens wel eens kwamen, bouwde de gemeente een tijdelijke studio. Hier mocht de Naardense jeugd experimenteren met muziek maken. De tiener, toen nog Zakaria genoemd, nam een kijkje met een vriend en werd op dat moment voor het eerst diep geraakt door de kunst van de muziek. Het idee om zelf muziek te maken, begon te groeien. Een mooi begin voor zijn passie voor muziek. Gewoon in een buurthuis. Zo beginnen veel grote rappers. Klein beginnen, groot denken.

Inmiddels staan er miljoenen streams en samenwerkingen al op zijn naam. Zo werkte hij onder andere met: Bizzey, Kevin, Josylvio, Sevn Alias en 3Robi. Ook internationaal maakt Ashafar stappen, want hij werkte al met de Spaanse rapper Morad op de track “Peligroso”

Maar dan het vermogen van Ashafar?

Om eerlijk te zijn is daar weinig bekend over. 

We denken dat Ashafar zeker een paar ton (2 ton ofzo), heeft, maar zeker nog geen miljonair is. Wie weet in de toekomst als hij ook gaat ondernemen en investeren. Wie namelijk geld heeft kan geld maken.

Wil jij nou ook geld maken door bijvoorbeeld te beleggen op de beurs? Lees dit dan eens.

 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments