HomeMoneyWie is rijker Boef of Ali B. Benieuwd?

Wie is rijker Boef of Ali B. Benieuwd?

Wie is nou eigenlijk rijker Boef of Ali B? Wie verdient meer geld? Wie is er rijker? Nou wij denken het antwoord wel te weten.

Maar ja wat is rijk nou eigenlijk? Een goede discussie of niet eigenlijk..het is vrij duidelijk. Ook Boef stelde dit ter discussie.Ben je nou echt rijk met een miljoen? Of ben je rijk als je financiële vrijheid hebt,de liefde van je leven hebt gevonden en gelukkig bent?

Het vermogen van Ali B:

Via Bekende Buren zijn we erachter gekomen dat Ali B een paar miljoen bezit, ongeveer 5 miljoen. Hij is eigenaar van verschillende bedrijven, waaronder Spec Entertainment. Een management bureau voor artiesten. Hij heeft ook een boek uitgebracht dit jaar om zo toch inkomsten te verdienen tijdens de corona en omdat hij gewoon van zelf ontwikkeling houdt. Jezelf steeds verbeteren en met nieuwe dingen komen.

Hij heeft zijn eigen platform. Hij helpt anderen met persoonlijke ontwikkeling en verdient met een seizoen Voice Of Holland ongeveer 4 a 5 ton. Maar dit is allemaal voorbij. Zijn hele vermogen staat op instorten momenteel. Wel heeft hij zijn geld slim geïnvesteerd in vastgoed dus hij houd vast nog wat miljoenen over na het Voice Schandaal.

Het vermogen van Boef:

Boef gaat lekker. Boef is niet alleen een succesvolle rapper, maar hij heeft ook andere bedrijven, zoals een callcenter, hij is eigenaar van de community: The Millionaires club samen met miljonair Vasco Rouw. Verder investeert de Alkmaarse rapper ook in vastgoed en beleggen in aandelen. BekendeBuren laat weten dat het totale vermogen van Boef ongeveer 2,5 miljoen euro bedraagt. Wij denken dat het inmiddels wel 4 miljoen is. Het festival seizoen komt eraan en hij kan weer lekker optreden.

Wie is er rijker?

Wij denken dat Boef momenteel meer geld heeft dan Ali B en dat begrijpen we natuurlijk allemaal. ALI B is cancelt. voorgoed of niet?!

Wie jij nou ook geld verdienen door te beleggen in bijvoorbeeld vastgoed? Bekijk dit eens!

Stay tuned!

Bron: Bekende Buren & Puna, Beeld: Pexels

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments