Wie is nou eigenlijk rijker Boef of Ali B? Wie verdient meer geld? Wie is er rijker?

Maar ja wat is rijk nou eigenlijk? Een goede discussie. Ook Boef stelde dit ter discussie.Ben je nou echt rijk met een miljoen? Of ben je rijk als je financiële vrijheid hebt,de liefde van je leven hebt gevonden en gelukkig bent?

Afgelopen 2 jaar hebben beiden het waarschijnlijk niet makkelijk gehad. Ze hebben dan wel andere bronnen van inkomsten naast het zijn van artiest, maar de optredens lagen stil en dat scheelt toch wel tienduizenden euro’s per maand.

Het vermogen van Ali B:

Via Bekende Buren zijn we erachter gekomen dat Ali B een paar miljoen bezit, ongeveer 5 miljoen. Hij is eigenaar van verschillende bedrijven, waaronder Spec Entertainment. Een management bureau voor artiesten. Hij heeft ook een boek uitgebracht dit jaar om zo toch inkomsten te verdienen en omdat hij gewoon van zelf ontwikkeling houdt. Jezelf steeds verbeteren en met nieuwe dingen komen. We feel you!

Hij heeft zijn eigen platform. Lees hier meer daarover. Hij helpt anderen met persoonlijke ontwikkeling en verdient met een seizoen Voice Of Holland ongeveer 4 a 5 ton. Maar dat neemt niet weg dat hij waarschijnlijk ook aan zijn spaarcenten moest komen dit jaar. Wat zou hij nog over hebben? Zijn personeel bij Spec moet hij natuurlijk gewoon door betalen terwijl er geen inkomsten binnen komen.

Het vermogen van Boef:

De rapper heeft ook een moeilijk jaar achter de rug met zijn rapper carrière. Maar hij heeft ook andere bedrijven, zoals een callcenter, hij is eigenaar van de community: The Millionaires club samen met miljonair Vasco Rouw. Verder investeert de Alkmaarse rapper ook in vastgoed en beleggen in aandelen. BekendeBuren laat weten dat het totale vermogen van Boef ongeveer 2,5 miljoen euro bedraagt. Maar hoeveel zou er over zijn na deze 2 moeilijke jaren?

Wie is er rijker?

Wij denken dat Ali B iets meer geld heeft dan Boef. Hij is ouder en gaat al langer mee. Hij heeft meerdere bedrijven. Maar dit weten we uiteraard niet zeker. Beide doen het goed en beide hebben het dit jaar moeilijk gehad. Wie heeft nog het meeste over?

Stay tuned!

Wil jij nou online geld verdienen? Ben je al bezig met een blog of online magazine of misschien webshop? Bij affiliate marketing verkoop je producten en verdien je een percentage van de sale. Dit kan je dus op verschillende manieren toepassen. Er zijn veel soorten producten. Wij beloven je zeker geen gouden bergen, maar 500/1000 per maand extra na een aantal jaar is zeker mogelijk. Bekijk de cursus en ga ervoor. Je kan het ook toepassen op social media. Dus voor ook handig voor alle grote influencers.

Die 10k per maand klinkt wel leuk, maar hier heeft Jacko meijaard 10 jaar over gedaan. Ga ervoor,maar blijf realistisch!

Bron: Bekende Buren & Puna, Beeld: Pexels

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here