HomeMoneyHet vermogen van Chivv. Benieuwd?

Het vermogen van Chivv. Benieuwd?

Chivv is een rapper waarvan de volledige naam Chyvon Pala is. Hij is van Surinaamse afkomst, maar geboren en getogen in Nederland. Chivv maakte tot 2019 onderdeel uit van SBMG en is na de breuk met Henkie T verder gegaan als soloartiest.

We hebben al een artikel geschreven over Henkie-T, maar waren ook benieuwd naar het vermogen van Chivv. Jij vast ook!

Chyvon Pala, beter bekend onder zijn artiestennaam Chivv, werd geboren op 11 februari 1995 in Amsterdam. Hij groeide op in Kraaiennest, een buurt gelegen in de Amsterdamse wijk de Bijlmer, waar ook artiesten zoals Dret & Krulle vandaan komen.

Zijn ouders zijn van Surinaamse komaf en de rapper verkreeg landelijke bekendheid onder het rap duo SBMG, dat staat voor Sawtu Boys Money Gang. Hij is inmiddels solo en begon zijn eigen platenlabel genaamd Un4gettable Music. Met het label werkt hij samen met Top Notch, zoals ook Frenna Sevn Alias en Josylvio eerder deden. Hij scoorde hits met tracks als “Kofferbak”, “Je Kent ‘t Wel” en “Mucho Dinero”.

Maar dan, het vermogen van Chivv?

Helaas doet hij hier geen uitspraken over en we weten dus ook niet of hij miljonair is anno 2023. We houden je op de hoogte!.

Ben jij klaar voor passief inkomen? Wil jij graag leren beleggen? Bekijk deze link dan eens. Wij helpen mensen ook met financiële vrijheid.

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments