HomeMoneyHet vermogen van Henkie T.is hij al miljonair?

Het vermogen van Henkie T.is hij al miljonair?

Het vermogen van Henkie T aka Henk Mando. Hoe rijk is hij anno 2023? Is hij een miljonair? Lees het hier.

Henkie is van Surinaamse komaf, maar geboren en getogen in Nederland. Henkie maakte tot 2019 onderdeel uit van SBMG en is na de breuk met rapper Chivv. verder gegaan als soloartiest.

Hij groeide op in het Bijlmerse Kraaiennest (waar Dret & Krulle, de 2 rappers) ook vandaan komen), al hoor je van die twee niks meer..Out of the picture.

Maar terwijl Henkie zijn eerste raps bedenkt, droomt hij niet van een carrière als rapper. Tot zijn vijftiende staat zijn leven namelijk in het teken van de sport en voetbalt hij een paar jaar op hoog niveau,namelijk bij excelsior in Rotterdam, waar één van zijn ploeggenoten naar de naam Kevin luistert en een paar jaar na Henkie óók buiten het veld doorbreekt.

In 2009 richtte hij samen met Chivv SBMG, ook wel SAWTU BOYS MONEY GANG genoemd. De twee kende elkaar al jaren en zaten samen op de middelbare school.

Met de groepen hadden ze hits zoals “Oeh Na Na”, “4x Duurder”. “Lit’ en “DomDoen”. Door hun successen vielen ze op bij Kees de Koning, waarna de twee eind 2013 een contract tekende bij het label Top Notch. Sinds 2019 zijn de twee solo verder gegaan. Beiden doen het nu goed. Henkie T is mede-eigenaar van Quatro vision. Lees hier meer daarover.

Maar dan wat is zijn vermogen?

Het vermogen van Henkie T is eigenlijk niet bekend. Hij doet hier geen uitspraken over. Hij gaat al even mee, maar we denken dat hij geen miljonair is. Hij is nog geen Frenna of Josylvio.

Wil jij nou graag beginnen met beleggen? Heb je een goed idee? Domeinnaam en hosting nodig? Bekijk dit eens, goed betaalbaar en betrouwbaar. 

We keep you up-to-date!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments