Het vermogen van Donnie. Benieuwd?

Donnie is een rapper waarvan de volledige naam Donald Scloszkie is. Echter is dit niet zijn biologische naam, omdat de rapper die naam liever voor zich houdt. De rapper staat ook bekend onder zijn aliassen De Fenomeen en Maradonnie. Hij is van Zweeds/Nederlandse afkomst.

De carrière van rapper Donnie

De carrière van de rapper begon onder de naam Young Kermit. Hij mocht samen met Lil Kleine mee naar een 101Barz sessie. Hij werd geholpen door rapper Vjeze Fur / Freddie van De Jeugd Van Tegenwoordig. Hij tekende een contract bij het platenlabel Magnetron Music, waar andere acts van DJVT ook onder contract stonden.

In 2018 ging hij viraal met zijn track “Snelle Planga” waardoor hij nationale bekendheid kreeg. Dit werd later nog uitgebreid door zijn samenwerking met Raymond van Barneveld en Frans Bauer. Ook op tv is hij te zien. Zo werd hij het gezicht van de Nederlandse bookmaker TOTO, onder de naam “Koning TOTO”.  Daarnaast had de rapper een eigen kookshow op NPO3, waar hij het favoriete gerecht van zijn gast gaat namaken. Alleen is er één twist, hij maakt het gerecht fully vegan. Ook is hij te zien in de serie “Donnie op de Monnie”. In Donnie op de Monnie gaat rapper Donnie op bezoek bij de rijkste Nederlanders.

Maar dan: hoe rijk is Donnie zelf. Wat is zijn vermogen?

Een deel van zijn inkomen komt binnen via streamings van zijn muziek. Ook verdient hij geld met optredens en met zijn televisiewerk. Optredens staan nu natuurlijk even stil. Dit geld voor veel artiesten en maakt het lastig om te verdienen.

Mocht je op je verjaardag (als het weer kan) Donnie willen horen, dan kost dit je ongeveer €3500. Daarvoor krijg je de rapper voor een halfuur. Dit is nog vrij goedkoop vergeleken met Lil Kleine en Ronnie Flex. Die vragen grote bedragen, maar die zijn natuurlijk ook veel bekender.

Er is weinig bekend over het vermogen van Donnie. Hij gaat nog niet zolang mee in de entertainment industrie en is ook niet super bekend.

Wil jij nou online geld verdienen? Ben je al bezig met een blog of online magazine of misschien webshop? Bij affiliate marketing verkoop je producten en verdien je een percentage aan de sale. Dit kan je dus op verschillende manieren toepassen. Er zijn veel soorten producten. Wij beloven je zeker geen gouden bergen, maar 500/1000 per maand extra na een aantal jaar is zeker mogelijk. Bekijk de cursus en ga ervoor. Je kan het ook toepassen op social media. Dus voor ook handig voor alle grote influencers.

10k per maand? Klinkt leuk, maar blijf wel realistisch. Het gaat vaak om een leuke bijverdienste.

Bron: axed.nl, Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here