HomeMoneyHet vermogen van Donnie. Donnie en zijn monnie.

Het vermogen van Donnie. Donnie en zijn monnie.

Het vermogen van Donnie. Benieuwd?

Wat een aparte man, maar wat een talent. Hij heeft gewoon een heel nieuw genre uitgevonden. Hij is cool, period. 

Donnie is een rapper waarvan de volledige naam Donald Scloszkie is. Echter is dit niet zijn biologische naam, omdat de rapper die naam liever voor zich houdt. De rapper staat ook bekend onder zijn aliassen De Fenomeen en Maradonnie. Hij is van Zweeds/Nederlandse afkomst.

De carrière van rapper Donnie

De carrière van de rapper begon onder de naam Young Kermit. Hij mocht samen met Lil Kleine mee naar een 101Barz sessie. Hij werd geholpen door rapper Vjeze Fur / Freddie van De Jeugd Van Tegenwoordig. Hij tekende een contract bij het platenlabel Magnetron Music, waar andere acts van DJVT ook onder contract stonden.

In 2018 ging hij viraal met zijn track “Snelle Planga” waardoor hij nationale bekendheid kreeg. Dit werd later nog uitgebreid door zijn samenwerking met Raymond van Barneveld en Frans Bauer. Ook op tv is hij te zien. Zo werd hij het gezicht van de Nederlandse bookmaker TOTO, onder de naam “Koning TOTO”.  Daarnaast had de rapper een eigen kookshow op NPO3, waar hij het favoriete gerecht van zijn gast gaat namaken. Alleen is er één twist, hij maakt het gerecht fully vegan. Ook is hij te zien in de serie “Donnie op de Monnie”. In Donnie op de Monnie gaat rapper Donnie op bezoek bij de rijkste Nederlanders.

Maar dan: hoe rijk is Donnie zelf. Wat is zijn vermogen?

Een deel van zijn inkomen komt binnen via streamings van zijn muziek. Ook verdient hij geld met optredens en met zijn televisiewerk. Hij heeft net een nieuwe single uitgebracht met Rene Froger en het is weer een hit. Het is apart, maar cool. 

Mocht je op je verjaardag (als het weer kan) Donnie willen horen, dan kost dit je ongeveer €3500. Daarvoor krijg je de rapper voor een halfuur. Dit is nog vrij goedkoop vergeleken met Lil Kleine en Ronnie Flex. Die vragen grote bedragen, maar die zijn natuurlijk ook veel bekender.

Er is weinig bekend over het vermogen van Donnie. Hij gaat niet zolang mee in de entertainment industrie, maar wie weet wat de toekomst brengt. Hij gaat in iedergeval lekker op allerlei gebied. 

Wil jij nou ook veel geld verdienen en dan met name met beleggen? Bekijk dit dan eens.

Bron: axed.nl, Beeld: Unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments