Het vermogen van Hef. Hoe rijk is deze rapper? Is hij al miljonair?

Er is niet zoveel bekend over deze rapper, maar hij gaat wel al lange tijd mee.

Juliard Frans is zijn echte naam, beter bekend onder zijn artiestennaam Hef of Hef Bundy. Hij werd geboren in Rotterdam. Hij is van antililiaanse afkomst. Hij is momenteel naast artiest ook A&R bij het populaire platenlabel Top Notch.

Hef werd geboren in Rotterdam en groeide vervolgens op in Schiedam, Spijkenisse, de Bijlmer en in het Rotterdamse hoogvliet. Hef is de oudere broef van rapper Crooks en het halfbroertje van Adje, zij hebben dezelfde vader, maar een andere moeder.

Hef begon zijn carrière in het criminele circuit met het verkopen van drugs. In 2008 werd hij steeds bekender met zijn raps over het straatleven in de Rotterdamse buurt Hoogvliet. In dat jaar bracht de rapper ook een album “Boys in de hood vol. 1” uit, in samenwerking met zijn (half)broers Adje en Crooks. Inmiddels is de tweede versie hier. Lees hier meer.

In 2009 kwam zijn debuutalbum “Hefvermogen” uit. Het nummer waar wij benieuwd naar zijn: Hef zijn vermogen, aight..

Een jaar later tekende de rapper een contract bij het label Noah’s Ark en volgde er nog meerdere albums. Hij heeft meerdere platina en gouden platen. Daarnaast is hij ook meermaals te zien geweest op het witte doek voor onder ander de films Gangsterboys (2010) en Patser (2018).

Wat is het vermogen van rapper Hef?

Er is niet zoveel bekend over deze rapper zijn vermogen. We hebben dus eigenlijk geen idee. Het waren 2 moeilijke jaren zonder optredens dus het was voor hem waarschijnlijk ook lastig. We denken dat hij nog geen miljonair is, maar wel hard op weg. Hij gaat inmiddels al even mee.

Wil jij nou online geld verdienen? Ben je al bezig met een blog of online magazine of misschien webshop? Bij affiliate marketing verkoop je producten en verdien je een percentage aan de sale. Dit kan je dus op verschillende manieren toepassen. Er zijn veel soorten producten. Wij beloven je zeker geen gouden bergen, maar 500/1000 per maand extra na een aantal jaar is zeker mogelijk. Bekijk de cursus en ga ervoor. Je kan het ook toepassen op social media. Dus voor ook handig voor alle grote influencers.

Die 10k per maand klinkt wel leuk, maar hier heeft Jacko meijaard 10 jaar over gedaan en dat met 20+ websites. Ga uit van een leuke bijverdiensten en blijf realistisch.

Bron: wikipedia & parra.nu, Beeld: Facebook

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here