HomeMoneyHet vermogen van Kanye West. Lees het hier.

Het vermogen van Kanye West. Lees het hier.

Het vermogen van Kanye West. Benieuwd? Lees dan gauw verder.

You like him or you hate him en hoe narcistisch je hem ook mag vinden (je kan je wel afvragen of die dat echt is.. en narcistisch niet eerder zijn ex-vrouw is). Hij is eigenlijk gewoon een creatieve genius die de spotlights verdient en dan ook echt verdient, maar zoveel komt hij niet in de spotlights. Volgens mij blijft hij er liever uit.

Hoe verdient deze legende zijn geld?

Met zijn muziek en optredens (al staan die nu even stil) en dus ook met Spotify, Apple Music, Youtube etc verdient hij veel geld. Maar het meeste verdient hij (denken wij) met zijn merk Yeezy. Zijn langlopende samenwerking met Adidas is vernieuwd. Kanye ontwerpt al sinds 2013 schoenen voor Adidas en zal dat blijven doen tot in ieder geval 2026. De Yeezy collectie is een echte hype en dat blijft voorlopig ook nog wel denken wij. Verder tekende hij vorig jaar bij het merk Gap. De rapper zal 10 jaar lang collecties maken voor het bedrijf. Ook dat levert een hoop geld op.

Wat is het vermogen van Kanye West?

Volgens Forbes en andere bronnen is Kanye inmiddels een miljardair. Hij zou inmiddels 6 miljard waard zijn wegens een deal met modemerken Gap en Adidas. Of dat het echt zo is betwijfelen we. Het is namelijk wel erg veel geld en kan ook overdreven zijn. De media overdrijft nog wel eens meer. Maar wat we wel zeker weten is dat Kanye een creatieve genius is die de spotlights verdient. You go Yeezy! Keep creating!

Wil jij nou ook graag veel geld verdienen of laten we zeggen een fulltime inkomen door middel van internet? Door middel van websites met content? Een paar jaar hard werken voor een fulltime inkomen door het internet, het kan! Lees er hier meer over.

bron: Forbes

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments