HomeMusicDe Edison Pop prijzen, wieowie. Benieuwd? Lees het hier.

De Edison Pop prijzen, wieowie. Benieuwd? Lees het hier.

Edison pop prijzen: de afgelopen dagen werden de Edison Pop-prijzen uitgereikt. The Opposites en Kevin hebben beiden een Edison Pop in de wacht gesleept. The Opposites kregen een speciale prijs. Zij werden bekroond met de Oeuvreprijs voor hun bijdrage aan de muziekindustrie de afgelopen jaren. Kevin, die genomineerd was in de categorieën “Beste Hiphop” en “Beste Album”, won de Edison Pop voor “Beste Hiphop” met zijn album “Animal Stories”. De jury was lovend over beide acts.
“Animal Stories is een album dat dicht bij mij staat dus ik ben super trots op deze prijs. Special thanks to Noah’s Ark, La Foux, mijn moeder en alle mensen die hebben meegewerkt aan deze! Slowflowseason has started!”, aldus Kevin.

In de juryrapporten volgden de loftuitingen over The Opposites en Kevin elkaar snel op. Twan en Willem van The Opposites worden geroemd als pioniers in de scene door alle successen die ze de afgelopen 17 jaar behaalden en werden daarom de terechte ontvangers van de Oeuvreprijs. De jury stelt dat zij een ijzersterk en opvallend oeuvre hebben opgebouwd dat op bijzondere hoogte staat binnen de Nederlandse popgeschiedenis. 

“Animal Stories” van Kevin werd beloond met “Beste Hiphop” van het afgelopen jaar. De Rotterdamse rapper werd overladen met complimenten door de jury. Kevin wordt gezien als een van de topspelers in de Nederlandse rapscene. Hij wordt bejubeld voor zijn muzikale diversiteit. De jury bewondert zijn kwaliteiten om te kunnen wisselen van harde rapcouplet tot aanstekelijke zangrefreinen. Als verhalenverteller met zijn kenmerkende trage flow verwacht de jury dat Kevin nog veel in petto heeft.

Check de video van “slapeloze nachten” hier.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments