HomeMoneyHet vermogen van rapper CHO. Hoe rijk is hij?

Het vermogen van rapper CHO. Hoe rijk is hij?

Wie is rapper CHO?

In ieder geval een chosen one, een gekozen talent door god. Talent is niet erfelijk, maar een god given gift. Zo wetenschappers;) vergeet die erfelijkheid maar.

Giovanni Rustenberg, beter bekend onder zijn artiestennaam: CHO. Rustenberg werd op 6 februari 1993 geboren in Amsterdam. Hij groeide op in de Bijlmer (1104).

De carrière van rapper CHO begon toen hij op zestien jarige leeftijd een freestyle deed bij een lokaal radioprogramma. Dit werd ontdekt door producer Reverse en rapper Adje. Lees hier meer over Adje en zijn vermogen.

In 2011 tekende Adje hem bij zijn label Sloddervosgang en bracht Rustenberg zijn eerste videoclip uit genaamd “Veel Schijt”. Sloddervosgang was een collectief van Adje, waar onder andere ook Jowy Rose en Blake deel van uitmaakten. Het collectief heeft 1 project uitgebracht met de bekendste track “Zeg Me”. Ben je oud genoeg? B*tch zeg me!De jaren daarop kwam de rapper met zijn “Knock Knock” mixtapes, waarvan Knock Knock 2 de meest gedownloade mixtape was in 2013. Top Notch merkte zijn succes op en bood hem in 2014 een platencontract aan.

Top Notch is sinds 1995 het grootste muzieklabel in Nederland en België. Samen met Noah’s Ark is Top Notch hofleverancier van het hiphop genre. Top Notch vertegenwoordigt diverse artiesten waaronder Broederliefde, Bente, Lijpe, Josylvio, KA, Idaly, Typhoon, Sticks en Siggy & D1ns.

Maar Top Notch kwam ook slecht in het nieuws door Ronnie Flex die zeggen dat ze hem slecht betaalde, wat daar van precies waar is weten we niet. Veel rapper gaan inmiddels wel independent verder.

In 2016 bracht de rapper in samenwerking met Adje het album “Konings” uit. “Knock Knock 3” volgde eind dat jaar. Kenmerkend voor zijn carrière is het nemen van rust. In deze periodes laat de Amsterdamse rapper weinig tot niets van zich horen. In 2019 keert hij terug met het album van zijn geboortejaar “Since 93”.

In oktober 2023 verscheen CHO’s nieuwe album Knock Knock 4.

Maar jij bent hier omdat je wil weten hoe rijk CHO is? 

Is hij miljonair? 

Helaas is daar niks over bekend. Er is niks geschreven op het web over zijn vermogen, maar als je kijkt naar zijn werk en hoelang hij al in de muziekindustrie zit moet het haast wel.

We zijn benieuwd, wat denken jullie: is Cho al een miljonair?

Bron: internet,

 

 

 

 

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments