HomeWritingHubpages: verdien geld met jouw schrijfskills.

Hubpages: verdien geld met jouw schrijfskills.

Hubplaces: the place to be voor schrijvers.

HubPages is een open community met gepassioneerde mensen: schrijvers, explorers, kennis zoekers etc. Het bedrijf is opgericht in 2006. Het bedrijf heeft maandelijks zo,n 48 miljoen bezoekers, dat is een hele hoop dus. Genoeg om op deze site wat bij te verdienen. Je kan schrijven over fashion, beauty, food, finance, auto’s, dieren and lots of more. Schrijf over jouw passie.

Om te starten met Hubpages is gemakkelijk. Het beste is om eerst een beetje rond te kijken en te bedenken over welke topics je wil gaan schrijven. Het beste is om te schrijven over topics waar je echt goed in bent. Wil je echt goed geld maken met deze website? Denk dan aan het schrijven van honderden artikels (niet gewoon een aantal). Dan kan je een rekenen op een mooi bedrag aan passieve inkomsten in de toekomst. Denk aan 400/500 euro per maand als extra bedrag waar je in de toekomst niks voor hoeft te doen. Dat is mooi meegenomen toch? Zie het als een investering in je toekomstige inkomsten. Wil jij beter leren schrijven? Zorg dan dat je investeert in je schrijf kunnen. Er zijn vele manieren om online geld te verdienen als schrijver/schrijfster en een beetje goed kunnen schrijven is dan mooi meegenomen. Need a little help? Check this out: een cursus copywriting in 30 dagen.

Ze betalen via Paypal dus heb je geen Paypal account, zorg dan dat je er 1 aanmaakt.

Good luck and start writing your ass off;)

 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments