HomeMusicill Frey - met nieuw album "Zoektocht"

ill Frey – met nieuw album “Zoektocht”


­
­­Xander Lauwkens, beter gekend als ill Frey, ziet muziek als therapie. Jong en independent, met een zeer aparte en nieuwe stijl. Het album “ZOEKTOCHT” is een opvolging van zijn eerder uitgebrachte EP “SPOORLOOS”. Bij deze laat de jonge artiest een moeilijke periode achter de rug: zijn spirituele verbondenheid met muziek zorgen nu voor duidelijkheid en zelfrespect. Er kan dan ook openlijker over leed en onvrede gesproken worden in het nieuwe project.

Zelf omschrijft hij het als volgt:  “Een album waarin ik mijn pijn open en eerlijk bespreek. Het leren accepteren en het zoeken van geluk met oprechte muziek.” Ook muzikaal is het album een zoektocht: van hiphop, tot zang en drum and bass, een zeer uiteenlopende mix van genres passeren de revue. Elk nummer heeft zijn eigen genre en sound, allemaal door de Antwerpse producer Anders onder handen werden genomen. 

Luister het hier.
mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments