HomeMusicKA is back met een nieuw album.

KA is back met een nieuw album.

KA maakte sinds zijn eerste album ‘Behind The Scenes’ een onuitwisbare indruk in de scene. Met zijn kenmerkende zware stem en met details doordrenkte teksten geeft hij zijn fans een ijzingwekkend kijkje achter de schermen in de onderwereld. Gister bracht hij ‘Recklezz’ uit, het langverwachte vervolg. Op het album horen we een veelzijdige KA, die dit keer de samenwerking opzoekt met o.a. Lijpe en Josylvio, maar ook met Willem en S10. Op het album deelt hij in zestien tracks op ongefilterde wijze zijn ervaringen van de straat en in de liefde. Volgende week verschijnt de videoclip van ‘Je Verdient Beter’, featuring Willen.

“Ik heb lang de tijd genomen voor dit album, onder andere doordat mijn debuutalbum een groot succes was en ik met dit project veel dieper wilde gaan dan de vorige. Mijn doel is om albums te maken die je vanaf track 1 tot de laatste track op volgorde afspeelt en dat over 10 jaar nog steeds doet. Als dat gebeurd is mijn project geslaagd!
Ik heb hier 2 jaar aan gewerkt met bloed, zweet en tranen en ben super trots op het eind resultaat! ?– KA

Voor de die-hard KA fans die niet konden wachten op het album was er vorige week de mogelijkheid om het als eerste te horen. Op drie verschillende locaties door Nederland, die een link hebben met KA, stond er een speciale Hella Cash-bus klaar. Voor de fans die als eerste arriveerden was er een luistersessie in de bus en stond er een ‘Recklezz’ Duffle bag klaar in de kofferbak met exclusieve hoodies. 
Bekijk hier de recap.

We zijn benieuwd naar jullie meningen over dit nieuwe album.
mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments