HomeInfluencersInfluencer artikelen. Er wordt veel naar gezocht.

Influencer artikelen. Er wordt veel naar gezocht.

Influencer artikelen. Er wordt momenteel veel naar gezocht en veel over geschreven.

Wat zijn influencers? Wat voor soort influencers heb je? Wat doen ze precies? Welke influencers bedrijven zijn er om mee samen te werken. Denk dan aan Linkpizza, Juulr, Hulc (vooral voor bloggers), Join, influentials, onfluence, content icons etc. Er zijn er ontzettend veel en ze bemiddelen allemaal tussen adverteerders/bedrijven en de influencer. Hoeveel verdient een influencer?

Wat zijn de trends voor 2022?

Hoe gaan Instagram, TikTok, Youtube, Facebook zich ontwikkelen? Gaat TikTok het inderdaad overnemen van alle platformen? Gaat video content overheersen? Wat betekent dat voor de bloggers onder ons? De content schrijvers en de SEO-influencer. Hoe ziet de toekomst eruit voor de bloggers? Allemaal vragen die we hebben en jullie waarschijnlijk ook.

Welke nieuwe influencers komen erbij? Gaat de nadruk inderdaad meer liggen op de micro influencers? Hebben zij inderdaad meer invloed dan de hele grote influencers zoals een Anna Nooshin, Famke Louise, Lil Kleine, Selma Omari, Monica Geuze en Rianne Meijer?

Voor veel mensen die niet dag en nacht op internet zitten is “influencer” een nieuw begrip. Het is echt iets van nu en het is ook zeker een trend in 2022. Het is voor veel jongeren zelfs hun carrière of ze willen hierin carrière maken. Lees meer over studiekeuzes, beroepen en geld op Carriere Tijd. Ons andere concept voor leergierige jongeren.

Influencer artikelen? Hier op Life of an Artist. Het merk voor artiesten, maar ook creatievelingen, bloggers en dus influencers. Hou ons in de gaten over het laatste influencer nieuws en lees onze andere content. Misschien komt jouw favoriete influencer wel voorbij.

Beeld: Unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments