HomeInfluencersInstagrammers met de meeste volgers in 2024. Wieowie?

Instagrammers met de meeste volgers in 2024. Wieowie?

Instagrammers met de meeste volgers in 2024. Wie zijn dat nou? Welke influencers spannen de kroon?

We willen het allemaal, zo veel mogelijk likes, comments en volgers op Instagram. Maar dat gaat niet vanzelf. Mensen voelen zich belangrijk door het aantal volgers en likes, maar sommige mensen kunnen hier dan ook depressed van worden als ze ineens minder likes krijgen. Continue bezig zijn met meer likes krijgen. Nee dat is niets voor ons. Het is niet goed voor je mental health dus we focussen ons op waar we goed in zijn: bloggen.

We moeten wel eerlijk zeggen: veel grote sterren en influencers kopen volgers en likes. Je kan hier likes kopen(echt iedereen doet het dus ja why not?). Je kan het terugzien en achterhalen. Instagram: de wereld van nepvolgers, neplikes en likebots. Its a fake world honey.

Dit is erg jammer, want het is dus eigenlijk een beetje nep. Maar eerlijk is eerlijk, wij hebben ook wat volgers gekocht om ons kanaal een boost te geven. 6000 volgers staat toch beter dan 1000, toch?!

Kijk bijvoorbeeld naar influencer Demi Rose. Ze heeft 20 miljoen volgers, maar de helft daarvan is gekocht. Dat zie je ook het aantal likes en reacties. Het komt niet overeen. Het zijn nepreacties en zo doen heel veel mensen dit on the gram. Een neppe wereld. Ook Kim Kardashian heeft meer dan 250 miljoen volgers, maar krijgt meestal maar 2 of 3 miljoen likes. Dat is dus niet in verhouding. Rihanna heeft veel minder volgers, maar krijgt meer likes op posts. Ze is natuurlijk ook veel populairder (en leuker ha!).

Natuurlijk, een paar duizend volgers staat beter dan 1000 volgers. Maar nepaccounts doen niks. Ze liken niet, ze plaatsen geen comments. En dan mis je de belangrijke engagement, de interactie die gebruikers hebben met je account.Zelfs bedrijven op Instagram weten niet altijd hoe nep sommige profielen zijn.

Instagram influencer wereld: its kinda fake. Maar toch zijn er genoeg influencers die kunnen leven van hun Instagram en wel echte volgers hebben. Dus de real ones zijn er wel!

Maar dan wie hebben er dan de meeste volgers? (ondanks dat er dus een hoop neppe volgers bij zitten).

Hier een rijtje:

1.Instagram

Jaja, het account van Instagram heeft de meeste volgers. Namelijk 435 miljoen! Instagram is booming en dat zien we wel terug. Het is uitgegroeid tot een miljarden bedrijf en is eigenlijk nu populairder dan Facebook. Al worden we soms moe van het neppe gedoe op de gram en alle vrouwen die er hetzelfde uitzien.

2.Christiano Ronaldo

De voetbal legende heeft 400 miljoen volgers. Like what?

Op het moment dat hij in 2003 het veld betrad bij Manchester United was het al direct duidelijk dat deze jongen een de voetbaltop zou gaan domineren. Momenteel wordt hij gezien als één van de meest invloedrijke voetballers van deze generatie. Niet alleen op het veld neemt hij de leiding maar ook als persoon op Instagram heeft hij wereldwijd de meeste volgers op zijn naam staan.

3.Dwayne Rock

Deze man heeft inmiddels 275 miljoen volgers en dat is verdiend! Acteur, producent, worstelaar, motivator. Worstelaar turned bestbetaalde acteur ter wereld, like what? Hij kan alles en wist je dat hij ooit dead broke was? Zo zie je maar. Alles kan!

4.Ariana Grande

Deze populaire prinses aka zangeres heeft 272 miljoen volgers. Maar volgens mij heeft ze er wel wat gekocht aan de engagement te zien.

5.Kylie Jenner

Wie kent Kylie Jenner niet? The young miljardair. Deze dame heeft er ook veel gekocht. Dat kan je zien. Maar alsnog zal ze er wel 200 hebben zonder de nep volgers. Ze is en blijft een populaire dame on the gram en ze is ook nog eens Billionaire door haar cosmetica lijn: Kylie cosmetics. Respect! Of niet dan? Instagram heeft hier zeker aan bijgedragen.

Het lijkt soms wel een wedstrijdje op de gram voor de meeste volgers. Het maakt het toch wel minder leuk. Meeste volgers 2024? Instagram zelf lol!

Bron: Instagram & Google, Beeld: Pexels

 

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments