HomeWritingWij zijn geïnspireerd en dit maal door blogger en onderneemster Nicole Orriens.

Wij zijn geïnspireerd en dit maal door blogger en onderneemster Nicole Orriens.

Nicole Orriëns. Wie is deze powervrouw? Moeder van vijf kinderen, echtgenote en afgestudeerde Psychologe. Of ze daar iets mee doet is niet helemaal duidelijk. Een echte slimme power women, want deze dame runt 15 blogs.

Ze is eigenaresse van 15 blogs, like wauw!Of ze dit allemaal alleen doet is niet helemaal duidelijk, misschien heeft ze een team.

Haar eerste blog die ik had gevonden op het web was bloggenenloggen.nl. Het blog over bloggen, SEO, website bezoekers, design, WordPress etc. Alles wat je wilt weten als je net begint. Het leert je alles. Dit blog bezoeken we elke week wel even voor de leukste posts.

1 van haar populaire blogs is huisvlijt.com. Het is een druk bezocht blog over alles rondom huishouden en gezin. Populaire onderwerpen zijn: Interieur, opvoeding, product reviews, huishoudelijke zaken, recepten, nieuwe films, leuke koopjes en meer. Elke dag verschijnen er twee posts op Huisvlijt. ‘s Ochtends een langere post. En de middagpost komt rond een uur of 1 ‘s  middags. Dat is een tussendoortje ; ), aldus Nicoline. We zijn erg onder de indruk van dit blog. Huisvlijt.com is een druk bezocht blog met meer dan 200k bezoekers. Ze doet dit natuurlijk wel al langere tijd.

Ik vond haar pagina professional blogging services: hier staan al haar blogs en hier biedt ze blogging diensten aan. Ze schrijft dus ook voor andere bedrijven/blogs. Een bezig bijtje die Nicole!

Andere blogs van deze dame zijn: Het Moederbedrijf, Koffiezettertje, Ren, Mama, ren, en nog veel meer. Het is niet niks op 15 blogs bij te houden. Geen idee of ze dus iemand in dienst heeft of inhuurt. Wij merken dat het ook steeds lastiger is om alles alleen te doen. 4 blogs inmiddels en dat allemaal alleen! Al zijn we niet mega populair on the gram en focussen we ons voornamelijk op Google. Bezoekers via Google en focussen we ons dus op SEO.

Nicole verdient haar geld met advertising (wij denken Ezoic en Adsense, maar dit weten we niet zeker) en met advertorials en gastposts. Met zoveel blogs kan je zeker een fulltime inkomen bij elkaar verdienen. Al merken we wel dat de focus steeds meer naar Instagram en vloggen gaat helaas en dat op websites zoals Linkpizza meer naar social media wordt gekeken.

Wij zijn erg benieuwd wat ze met haar 15 blogs verdient. Ze heeft ons in ieder geval geinspireerd om meer blogs te beginnen. Waarom maar 1 blog? Als je meer succes kan hebben met meer blogs? Of het er 15 worden..dat denken wij niet..maar 6 (ook Engelse) vonden we wel een mooi aantal.

Keep an eye on us!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments