Is rapper Lijpe miljonair?

Wat denken jullie?

Lijpe is een rapper waarvan de echte naam Abdel Achahbar is en door zijn vrienden wordt hij Appie genoemd. Hij is van Marokkaanse komaf maar geboren in Nederland. Hij is opgegroeid in het Utrechtse Maarssen en is bekend geworden door zijn sterke rap bars in zijn muziek.

De rapper is regelmatig in aanraking geweest met Justitie en werd, zoals hij ook in zijn liedjes aangeeft, door zijn vriend gepusht om zich te ontfermen over zijn muzikale carrière en zich te onttrekken van het criminele circuit. En dat met succes. Zo gaat het bij veel rappers. Hij begon zijn muzikale carrière onder de naam Lijpe Mocro , maar veranderde zijn artiestennaam uiteindelijk naar Lijpe.

Hij werd door rapper Kempi ontdekt en zo ging het balletje rollen. Hij werd voorgesteld aan Top Notch baas, Kees de Koning die hem een contract gaf.

Het vermogen van Lijpe:

Is rapper Lijpe dus miljonair?

Er is niet zoveel bekend over het vermogen van deze rapper. Wij denken dat hij nog geen miljonair is. Maar wie weet wat de toekomst brengt. Het waren 2 moeilijke jaren voor de artiesten sector. We stay hopefull!

Bron: Parra.nu. Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here