Is rapper Lijpe miljonair?

Wat denken jullie?

Lijpe is een rapper waarvan de echte naam Abdel Achahbar is en door zijn vrienden wordt hij Appie genoemd. Hij is van Marokkaanse komaf maar geboren in Nederland. Hij is opgegroeid in het Utrechtse Maarssen en is bekend geworden door zijn sterke rap bars in zijn muziek.

De rapper is regelmatig in aanraking geweest met Justitie en werd, zoals hij ook in zijn liedjes aangeeft, door zijn vriend gepusht om zich te ontfermen over zijn muzikale carrière en zich te onttrekken van het criminele circuit. En dat met succes. Zo gaat het bij veel rappers. Hij begon zijn muzikale carrière onder de naam Lijpe Mocro , maar veranderde zijn artiestennaam uiteindelijk naar Lijpe.

Hij werd door rapper Kempi ontdekt en zo ging het balletje rollen. Hij werd voorgesteld aan Top Notch baas, Kees de Koning die hem een contract gaf.

Het vermogen van Lijpe:

Is rapper Lijpe dus miljonair?

Er is niet zoveel bekend over het vermogen van deze rapper. Wij denken dat hij nog geen miljonair is. Maar wie weet wat de toekomst brengt. Het waren 2 moeilijke jaren voor de artiesten sector. We stay hopefull!

Wil jij nou online geld verdienen? Ben je al bezig met een blog of online magazine of misschien webshop? Bij affiliate marketing verkoop je producten en verdien je een percentage aan de sale. Dit kan je dus op verschillende manieren toepassen. Er zijn veel soorten producten. Wij beloven je zeker geen gouden bergen, maar 500/1000 per maand extra na een aantal jaar is zeker mogelijk. Bekijk de cursus en ga ervoor. Je kan het ook toepassen op social media. Dus voor ook handig voor alle grote influencers.

Die 10k per maand klinkt wel leuk, maar hier heeft Jacko meijaard (de affiliate marketing king) 10 jaar over gedaan en dat met 20+ websites. Ga uit van een leuke bijverdiensten en blijf realistisch.

Bron: Parra.nu. Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here