HomeMoneyIs rapper Lijpe milonair? Benieuwd? Lees het hier.

Is rapper Lijpe milonair? Benieuwd? Lees het hier.

Is rapper Lijpe miljonair? Hij gaat goed en lekker dat zeker, maar hoe rijk is hij nou eigenlijk? 

Wat denken jullie?

Lijpe is een rapper waarvan de echte naam Abdel Achahbar is en door zijn vrienden wordt hij Appie genoemd. Hij is van Marokkaanse komaf maar geboren in Nederland. Hij is opgegroeid in het Utrechtse Maarssen en is bekend geworden door zijn sterke rap bars in zijn muziek.

De rapper is regelmatig in aanraking geweest met Justitie en werd, zoals hij ook in zijn liedjes aangeeft, door zijn vriend gepusht om zich te ontfermen over zijn muzikale carrière en zich te onttrekken van het criminele circuit. En dat met succes. Zo gaat het bij veel rappers. Hij begon zijn muzikale carrière onder de naam Lijpe Mocro , maar veranderde zijn artiestennaam uiteindelijk naar Lijpe.

Hij werd door rapper Kempi ontdekt en zo ging het balletje rollen. Hij werd voorgesteld aan Top Notch baas, Kees de Koning die hem een contract gaf.

Het vermogen van Lijpe:

Is rapper Lijpe dus miljonair in 2024?

De website “hetvermogen.com” schat het vermogen van Lijpe op 1,2 miljoen euro. Wat de rapper precies met zijnvermogen doet, is niet bekend en of dit klopt weten we dus niet zeker. 

Er is verder niet zoveel bekend over het vermogen van deze rapper dus zeker weten doen we het niet. Het web weet het ook niet altijd zeker en bronnen kloppen ook niet altijd. Hij is in ieder geval weer volop bezig met muziek en is waarschijnlijk volgeboekt voor het komende festival seizoen.

Wil jij nou ook graag rijk worden? Beleggen op de beurs? Lees dit dan eens. Misschien is beleggen jouw ding. 

Weet jij nou meer over lijpe en zijn vermogen? Tip de redactie!

Bron: Parra.nu. Beeld: Unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments