HomeWritingWhitePress: het platform voor adverteerders en bloggers.

WhitePress: het platform voor adverteerders en bloggers.

#ad

WhitePress: het platform voor adverteerders en bloggers/online publishers. Lees gauw verder. 

Het platform WhitePress is het platform dat je moet kennen. Wij zijn erg onder de indruk van dit platform en zijn blij dat we er met onze website opstaan. Wij onderzoeken alle trends op blog, content en marketing gebied. Tips en meer voor artiesten en creatievelingen, waaronder bloggers. Sommige mensen zeggen dat bloggen uit is. Misschien is “personal blogging” een beetje uit en is het meer tijd voor gerichte niche blogs die zich richten op bijvoorbeeld money/finance of online geld verdienen. 

WhitePress is een content marketing platform dat actief is in 20 Europese landen en dus ook in Nederland. Het is opgericht in 2013. Het platform is zowel geschikt voor bloggers/online publishers als adverteerders/marketeers. WhitePress is eigenlijk dus gewoon een platform waar bedrijven en bloggers/publishers samenkomen. 

Voor bloggers/publishers: 

Ben jij als blogger op zoek naar een mogelijkheid om geld te verdienen met jouw blog? Ben je de advertenties van Google Adsense een beetje zat? Advertenties leveren alleen veel geld op als je veel bezoekers hebt, maar dit kan jaren duren.Heb jij zin om jaren te bloggen voor niks? WhitePress biedt jou als blogger/online publisher de mogelijkheid om geld te verdienen met gesponsorde content. 

Misschien ben je hier al bekend mee als blogger, maar misschien ook niet. Gesponsorde content is content dat wordt aangeboden in een blog of online magazine die in stijl overeenkomt met de rest van de content, maar bedoeld is om een product of dienst te promoten. Het is eigenlijk content dat betaald is door een organisatie of bedrijf oftewel gesponsord. 

Het fijne aan WhitePress is dat je gemakkelijk je website of websites kan toevoegen. Je kan als blogger/online publisher aangeven of de gesponsorde content door de adverteerder of door jou zelf geschreven wordt. Jij kiest het aantal linkjes naar de website en de prijs. Je kan gemakkelijk met de adverteerder communiceren als er een bestelling is geplaatst. 

Wij hebben al een aantal artikelen mogen schrijven via dit platform voor adverteerders en zijn erg positief over dit platform. Het is een mooie bijverdienste voor Life of an Artist en dus ook een goede mogelijkheid voor verdiensten voor andere bloggers en online magazines. Verdien geld met jouw schrijftalent. 

Voor adverteerders/bedrijven:

Adverteerders en bedrijven hebben op WhitePress toegang tot een database van duizenden websites over heel Europa. In totaal meer dan 35000 in 20 Europese landen. Genoeg keuze dus voor adverteerders/bedrijven. Er zijn geen onderhandelingen meer nodig met uitgevers. Dit is allemaal door WhitePress geregeld. WhitePress regelt dus eigenlijk gewoon de communicatie tussen adverteerder en uitgever/blogger. Dit scheelt de adverteerder veel werk. Verder is het platform gebruiksvriendelijk en heeft het scherpe prijzen.

Conclusie: 

WhitePress, het platform voor adverteerders en bloggers is voor beiden partijen erg fijn. Voor bloggers is het een mooie bijverdienste of misschien kan je zelfs met dit platform een fulltime inkomen verdienen als je bijvoorbeeld meerdere websites hebt. Het platform is gebruiksvriendelijk. Voor adverteerders is er veel keuze, want het is een internationaal platform. Tot slot kunnen klanten altijd bij het WhitePress team terecht. Ze zijn vriendelijk en reageren snel. 

Een aanrader!

Hier kan je je aanmelden. 

Succes!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments