HomeMusicJasha Rudge’s nieuwste passie inspireerde hem voor zijn nieuwe single "Camera".

Jasha Rudge’s nieuwste passie inspireerde hem voor zijn nieuwe single “Camera”.

De zanger/acteur ontdekte zijn liefde voor analoge fotografie op filmset in Curaçao

Jasha Rudge is terug met zijn nieuwe single ‘Camera’. Na de release van zijn persoonlijke EP ‘JASHA’ vorig jaar oktober, met daarop het eerder gereleasde nummer ‘Heimwee’, was het even stil rondom de zanger/acteur. Jasha zelf zat echter niet stil. Achter de schermen werkte hij hard aan de nieuwe speelfilm ‘De Invasie’, had hij diverse schrijverskampen en bracht hij uren door in de studio om nieuwe muziek te maken. De uitkomst hiervan is zijn nieuwe single ‘Camera’, waarvoor hij inspiratie opdeed tijdens de filmopnames in Curaçao.

‘Camera’ is nu uit en te beluisteren via alle streaming portalen 

Afgelopen jaar ontdekte Jasha terwijl hij in Curaçao zat voor filmopnames voor de nieuwe oorlogsfilm ‘Invasie’ zijn passie voor fotografie. Op de filmset maakte het multi talent de hele tijd foto’s met zijn analoge camera die ook te horen is in de song bij 00:44. Toen hij eenmaal thuis in Nederland de rolletjes liet ontwikkelen voelde hij dat deze foto’s toch specialer waren dan een “gewone” foto die je met je iPhone maakt. Sindsdien neemt hij zijn camera overal mee naartoe. Zo ook naar zijn meest recente schrijverskamp, waar het romantische idee ontstond van iemand ergens ontmoeten en achteraf geen naam, telefoonnummer of social media van die persoon te hebben, maar alleen een foto.

Check ook de prachtige videoclip van ‘Camera’, die werd geschoten in Kaapstad.

Over Jasha Rudge
Multi talent Jasha Rudge is geboren en getogen in Amsterdam en al op jonge leeftijd met muziek bezig. Niet gek als je uit een familie komt waarin muzikale kunsten en acteerwerk bovenaan staan. Hoewel Jasha vanaf zijn zesde achter het drumstel zit, komt daar al vrij snel een nieuwe passie voor in de plaats. Op 16-jarige leeftijd staat Jasha achter de draaitafels als DJ bij feesten in Amsterdamse clubs waar hij wettelijk gezien nog niet eens welkom was zoals Jimmy Woo & AIR en in 2014 wordt Jasha benaderd om als DJ het voorprogramma te verzorgen bij de tour van boyband B-brave. Daarnaast bemachtigde Jasha als acteur een aantal sterke hoofdrollen in o.a. de populaire Nederlandse bioscoopfilm Kankerlijers, de televisieserie 4JIM op NPO 3 & kersthit All You Need is Love de film. 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments