HomeUncategorizedPiet Junior knalt uit je speakers met Jebroer en Hans Glock op...

Piet Junior knalt uit je speakers met Jebroer en Hans Glock op “ASO”.

Wat krijg je als je Piet Junior, Jebroer en Hans Glock samen in de studio zet? Een keiharde banger natuurlijk! Met ‘Aso’ dropt Piet alweer de derde single van zijn nieuwe EP ‘Kampvuur’, die in april uitkomt. Met ‘Aso’ brengt Piet samen met Jebroer en Hans Glock een ode aan een deel van de bevolking, waar normaal gesproken op neer gekeken wordt. Deze track is een anthem voor de relschoppers, de hooligans, de tokkies, want volgens Piet heeft iedereen wel een beetje aso in zich. Luister nu naar ‘Aso’ en laat deze kant van je persoonlijkheid even naar buiten treden!
 
‘Aso’ is de nieuwste single van Piet Junior en volgt ‘Tot De Dood’, een samenwerking met rapper Kempi op. Net als de vorige release is ook dit nummer ontstaan tijdens het schrijverskamp van de Zwollenaar een paar maanden geleden. Jebroer en Hans Glock kwamen langs tijdens een studiosessie van Piet samen met producer Punish. Piet en Punish speelde de beat af en Jebroer en Hans Glock sprongen er meteen bovenop. Het eindresultaat, een legendarische track, die je deze zomer op vele festivals terug zal horen.
 
Over Piet Junior
Met eerdere nummers als Nachtapotheker, 34 shotjes en Vlotte jongens en samenwerkingen met Esko, Jebroer, Willie Wartaal, Young Ellens en Brace zette Piet Junior zijn stap in de Nederlandse hiphop scene. Na zijn debuut in 2020 met de EP Van’t Kamp en de hitsingle Dingen Die Normaal Zijn verzorgde Piet Junior het voorprogramma van Amerikaanse rapper The Game in Hedon.In 2021 besloot hij zich meer te focussen op feel good muziek. De invloed vanuit de popwereld op zijn muziek is te horen op zijn nieuwste EP Nirvana met nummers als Alles en T strand. Met zijn laatste release Stil In De Stad laat hij een andere kant van zichzelf horen. 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments