HomeMusicJay Psar en Leafs vieren samen het leven met nieuwe track. Lees...

Jay Psar en Leafs vieren samen het leven met nieuwe track. Lees hier meer!

Leven Vieren’ is de anthem voor al je feestjes en festivals deze zomer. 

Multi- platinum producer Jay Psar is terug met een keiharde banger met niemand minder dan rapper Leafs! Na het droppen van zijn internationale release ‘Muay Thai Riddim’ eerder dit jaar is het weer tijd voor een Nederlandse knaller. ‘Leven Vieren’ komt precies op tijd voor Konings- en Bevrijdingsdag en is de perfecte track om mee te brullen tijdens de komende feestjes en festivals!

‘Leven Vieren’ is vanaf 21 april te streamen via alle portalen 

‘Leven Vieren’ ontstond ruim een jaar geleden tijdens een schrijverskamp van het herstarte label Nouveau Riche Music. Jay Psar en Leafs leerden elkaar hier kennen en een nieuwe vriendschap en een muzikale match werden meteen gevormd, met als resultaat ‘Leven Vieren’. Het nummer heeft alles in zich om een ware anthem te worden voor komende feestdagen en festivalzomer. Zo bewezen de heren ook toen ze het nummer voor het eerst live ten gehore brachten tijdens Jay Psar and Friends in het Belgische Oosteinde afgelopen maart. Nu is het eindelijk tijd voor iedereen om van ‘Leven Vieren’ te genieten!

OVER JAY PSAR
Jay Psar is known for his high-energy DJ sets and highly sophisticated music taste. With a keen ear for talent, he has earned his reputation as a music tastemaker. In 2009 he discovered multi-platinum artist Stromae and was the first to play and give attention to the world famous hit ‘Alors On Danse’. After this, he increasingly delved into the studio and produced songs in collaboration with artists around the world, including Redman, Bunii Garlin, Konshens, Skrillex & Diplo and DJ Snake. His work was recognized with a Grammy Award for best dance/electronic album for the album ‘Where are ü now’. Driven by his brash character and entrepreneurial spirit, he continues to diversify his musical ventures as an accomplished DJ, producer and founder of the creative space ‘Hug Studio’ in Brussels.

OVER LEAFS
De 20-jarige Jahmil Dapaloe, beter bekend als Leafs Sensei, is een Nederlandse rapper die op zijn vijftiende zijn eerste platencontract tekende. Leafs zijn passie en flexibiliteit zijn terug te zien in zijn muziek, waarin hij een ontwikkeld en energiek geluid ten gehore brengt. Hij bevindt zich in een kader van catchy pop en alles wat regeert in de internationale trap en hiphop scene. In 2017 kwam zijn debuut album Adventures uit. Het album behaalde de achtste positie in de Nederlandse album top 100 waar het maar liefst 20 weken bleef staan. Zijn succesvolle debuutalbum leidde in 2018 naar samenwerkingen met artiesten zoals Ronnie Flex, SFB en vele anderen. Met zijn succesvolle vervolgreleases heeft hij bij festivals zoals Lowlands, Pinkpop, Pukkelpop en andere podia mogen optreden. Zijn optreden bij Lowlands werd benoemd in de top 3 beste performances. In 2020 lag zijn focus steeds meer op acteren en is hij te zien in de YouTube-serie Vakkenvullers. Ook internationaal succes ligt voor Leafs binnen handbereik. In 2021 deed hij als Fanta-ambassadeur een mega campagne (WTFanta). Hij kreeg hiervoor zijn eigen show en ging op onderzoek uit om smaken te achterhalen. Met zijn jonge leeftijd en grote ambities kunnen we nog veel van Leafs verwachten. Hij staat te popelen om zijn nieuwe album met zijn fans te gaan delen!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments