HomeMusicJebroer brengt nieuwe Duitse knaller ‘Morgenlicht’ uit met Lost Identity en Teknoclash

Jebroer brengt nieuwe Duitse knaller ‘Morgenlicht’ uit met Lost Identity en Teknoclash

Jebroer komt met een keiharde Duitse knaller samen met Lost Identity en Teknoclash! De laatste paar maanden komt de een na de andere banger van Jebroer uit, waaronder ‘Driving Without License’ een collab met de Duitse DJ/Producer Neptunica die al bijna 1 miljoen streams heeft behaald. Nu is het tijd voor de perfecte opvolger; ‘Morgenlicht’.

‘Morgenlicht’ is de eerste Duitse single van dit jaar voor Jebroer en volgt het eerder uitgebrachte nummer ‘Noiken’ op, wat een samenwerking was met het Oostenrijkse DJ/Producers duo Pazoo. Voor deze single wist Jebroer Lost Identity en Teknoclash te strikken, twee grootheden in de scene. De samenwerking is een match made in heaven. ‘Morgenlicht’ is een heerlijke knaller met een persoonlijk tintje. Het nummer gaat volgens Jebroer over alle mensen die samen komen om te dansen tot de zon opkomt!

Jebroer zegt het volgende over het ontstaan van de track: “Ik ken Lost Identity sinds mijn eerste festival in Duitsland en Teknoclash kom ik al jaren tegen op de bekende festivals. Toen ik de demo van Teknoclash en Lost Identity binnen kreeg en samen met artiest/songwriter PollyAnna heb ik deze meteen uitgewerkt. We waren allang van plan om samen te werken en nu is het eindelijk na al die tijd gebeurt.”

Lost Identity zei: “De afgelopen jaren hebben we vaker geprobeerd om samen een nummer te maken, maar het lukte qua planning nooit. Ik ben nu dus super blij dat we met ‘Morgenlicht’ eindelijk een echte knaller uitbrengen die echt bij Jebroer., Teknoclash en mij past.”

Teknoclash over de samenwerking: “Sinds ik tracks als ‘Flitsmeister’ en ‘Polizei’ hoorde, wilde ik altijd al een track met Jebroer doen. Terwijl we in mijn studio aan het instrumentale deel werkten dachten we: laten we het aan Jebroer geven en kijken wat er gebeurt Toen kregen we ‘Morgenlicht’ terug en waren we meteen verkocht. Vorige week hebben we tijdens een uitverkochte Bootshaus-show het nummer voor het eerst gedraait en de reactie van het publiek was krankzinnig. De energie was bizar! Zo blij dat we dit voor elkaar hebben gekregen.”

Over Jebroer
Iconisch, uniek, gedurfd en rauw zijn slechts een paar woorden die de Nederlandse sensatie Jebroer beginnen te beschrijven. Gevoed door passie en vastberadenheid, heeft Tim Kimman, ook bekend als Jebroer, furore gemaakt in de rap- en elektronische dansbewegingen sinds de release van zijn debuut in 2012. Jebroer is radicaal op weg om zijn positie in de als een van de grootste artiesten in de muziekindustrie te claimen. Jebroer scoorde niet alleen verschillende knock-outhits die de hitlijsten domineerden, maar hij stond ook op de meest iconische muziekfestivals en kan rekenen op een steeds groter wordende schare fans. De Nederlandse artiest is goed op weg om zijn droom om internationaal door te breken waar te maken. Het drieluikalbum ‘ZesSechsSix’ van Jebroer bevestigt eens te meer dat zijn enthousiasme voor het verkennen en creëren van een unieke mix van verschillende genres het onmogelijk maakt hem vast te pinnen op één scène. Jebroer is een begrip in Nederland, België, Duitsland, waar zijn tracks miljoenen keren zijn gestreamd, ondertussen wint hij ook aan populariteit in Oostenrijk en Zwitserland.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments