HomeMusicJebroer en Neptunica zijn terug met de bedwelmde track ‘Meine Droge’

Jebroer en Neptunica zijn terug met de bedwelmde track ‘Meine Droge’

Jebroer is terug met weer een Duitse knaller samen met niemand minder dan Neptunica! Na de succesvolle releases van ‘Morgenlicht’ in samenwerking met Teknoclash en Lost Identity en de recente release van ‘Klabauterman’ met Jerome, is Jebroer terug om de fans te verwennen met meer muziek. Jebroer en Neptunica scoorden een hit met hun track ‘Driving Without License’ en zijn klaar voor meer succes met hun nieuwste collab ‘Meine Droge’.

‘Meine Droge’ is nu uit en te beluisteren via alle streaming platforms
‘Meine Droge’ betekent ‘mijn medicijn’ en dat is precies wat deze megaknaller voor jou zal zijn! De bedwelmende productie van de Duitse dj/producer Neptunica en de sterke, herkenbare stem van Jebroer zijn precies wat je nodig hebt tijdens het volgende festival of clubavond om los te gaan en los te gaan. De track kwam eind vorig jaar tot stand toen Jebroer naar Duitsland reisde voor een schrijverskamp om nieuwe Duitse hits te koken. Naast ‘Meine Droge’ ontstonden tijdens dit kamp nog andere geweldige knallers met verschillende hitproducers die in de nabije toekomst zullen verschijnen. Houd dus je ogen en oren open, want Jebroer zal deze binnenkort met de fans delen (in de vorm van een album)!

Over Jebroer
Iconisch, uniek, gedurfd en rauw zijn slechts een paar woorden die de Nederlandse sensatie Jebroer begint te beschrijven. Gevoed door passie en vastberadenheid, maakt Tim Kimman aka Jebroer furore in de rap- en elektronische dansbewegingen sinds de release van zijn debuut in 2012. Jebroer is radicaal op weg om zijn positie als een van de grootste artiesten in claim de muziek te verstevigen. industrie. Jebroer scoorde niet alleen verschillende knock-outhits die de hitlijsten domineerden, hij trad ook op op de meest iconische muziekfestivals en kan rekenen op een steeds groter wordende schare fans. De Nederlandse kunstenaar is goed op weg om zijn droom om internationaal te breken door te breken waar te maken. Jebroers drieluikalbum ‘ZesSechsSix’ bevestigde eens te meer dat zijn enthousiasme voor het verkennen en creëren van een unieke mix van verschillende genres het onmogelijk maakt hem enorm te spinnen op één scène. Jebroer is een begrip in Nederland, België, Duitsland waar zijn tracks miljoenen keren zijn gestreamd, tussentijds wint hij ook aan populariteit in Oostenrijk en Zwitserland.

Over Neptunica
Neptunica is een Duitse DJ & Producer act gevestigd in Hamburg. Zijn producties zijn voornamelijk verbonden met EDM, Hard-Dance en House muziek. Op jonge leeftijd gedragen hij al officiële remixen door voor wereldwijd bekende acts als Armin van Buuren, Lost Frequencies, LIZOT, Tom Gregory, Gestört aber GeiL en nog veel meer. Sinds 2016 heeft Neptunica officieel getekend bij het meest gebruikte dansmuzieklabel van Duitsland, Kontor Records.

Daarnaast werkte hij samen met topacts als Scooter, Mike Candys, LIZOT, Harris & Ford, Jebroer, ItaloBrothers, TheFatRat en verdiende steun van Marshmello, VIZE, Dimitri Vegas & Like Mike, Timmy Trumpet, Brooks, Blasterjaxx, Tungevaag en Showtek. Met meer dan 220.000.000 Spotify-streams en 60.000.000 YouTube-views bewijzen zijn enorme impact op de hele wereld in de elektronische muziekscene. In 2022 was zijn single “Love Is Gone” een van de meest gestreamde nummers door de Spotify Germany Charts te beklimmen, gevolgd door “Marble” dat zelfs de Spotify Global Charts Dance bereikte.

Om er maar een paar te noemen, zijn krachtige live-optredens vonden al plaats in heel Europa in World Club Dome (Duitsland), Kieler Woche, Electric Zone (Zwitserland), Noa Beach Club (Kroatië), Helene Beach Festival, Top Of The Clubs van Kontor Records en nog veel meer. Hij speelde ook voorprogramma’s voor ‘s werelds grootste technoband Scooter.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments