HomeLifeTweede editie Umaversity op 11 juni in de A’DAM toren

Tweede editie Umaversity op 11 juni in de A’DAM toren

Op zondag 11 juni zal het volgende Umaversity-evenement plaatsvinden van 13:00 tot 18:00 uur bij A’dam & Co in Amsterdam. Umaversity staat open voor vrouwen+ (iedereen die zich identificeert als vrouw en/of een vulva heeft) om verbinding te maken, te leren en te delen over hun seksualiteit en lichaam. Dit evenement zal expert talks, panels over taboes, workshops, live muziek, sensuele poëzie en een markt met merken voor vrouwen+ hebben.

Umaversity is gemaakt door artiest Jo Sarah om meer bewustzijn te creëren rond het vrouwelijk+ lichaam, zowel om seksuele ervaringen voor mensen die zich identificeren als vrouw en/of een vulva te verbeteren als om te streven naar grotere seksuele gelijkheid. ‘Uma’ betekent vrouw in het Surinaams en ‘versity’ is een plek om te leren en te delen, net als bij Umaversity.

Umaversity is een veilige plek voor vrouwen+ om te leren en te delen over hun vrouwelijk+ & ervaringen: hun seksualiteit, hun lichaam en seksleven, zodat we mythes en taboes kunnen ontkrachten terwijl we onze ervaringen op een open en liefdevolle manier verbeteren.

Een van de unieke aspecten van Umaversity is de combinatie van kunst, wetenschap, psychologie en spiritualiteit. Deze veelzijdige aanpak stelt vrouwen+ in staat verschillende aspecten van hun ervaringen te verkennen en contact te maken met anderen die misschien dezelfde of verschillende perspectieven hebben. Met deze diverse aanpak wil Umaversity een gevoel van community en verbondenheid onder haar leden bevorderen.

Dit evenement bevat expert sprekers die hun kennis en ervaring zullen delen waaronder Anna Marah Jansen van De Sekswijzer met ‘Het vinden van jouw Plezier’ en Shayna Mazure-Lubben van Emvrouwerment over ‘Leven met jouw Cyclus’. Daarnaast zijn er panels over taboes rond onderwerpen als ‘Seksualiteit en het hebben van een medische aandoening’ met een vrouw+ met een prothetisch been, een vrouw+ met een chronische ziekte en een vrouw+ met ADHD en een panel ‘Voorbij cis-vrouwelijkheid’ met een transvrouw, een persoon met intersekse ervaring en een transvrouw in transitie. Er zijn ook interactieve workshops van de internationale intimiteitscoach Magda Kay die vrouwen+ kracht geven en hun verbinding met hun lichaam. Verder zal er live muziek van een geweldige vrouwelijke artiest, sensuele poëzie bijdragen door 2 vrouwelijke+ dichters en een Umaversity-markt met merken die gericht zijn op vrouwen+.

Umaversity is een toonaangevende community die tot doel heeft ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk vrouwen+ op een veilige manier van seks en hun seksualiteit kunnen genieten zonder schaamte. Om dit doel te bereiken, gelooft Jo Sarah dat educatie en kennisuitwisseling over vrouwelijk+ lichaam en seksualiteit essentieel zijn voor het bereiken van gendergelijkheid. Met dit evenement werkt Umaversity actief aan het aanpakken en ontmantelen van systemen van onderdrukking, taboes, stigma’s en privileges die de ongelijkheid voor vrouwen+ van alle achtergronden in stand houden.

Tickets are € 22 – 27,50,- Programma: www.umaversity.com/event

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments