HomeMusicJebroer en Teknoclash bundelen opnieuw hun krachten voor het perfecte Halloween-anthem ‘Friedhof’

Jebroer en Teknoclash bundelen opnieuw hun krachten voor het perfecte Halloween-anthem ‘Friedhof’

Ben je klaar voor een nieuwe collab van Jebroer en Teknoclash? Jebroer bundelde opnieuw de krachten met Teknoclash voor een nieuwe knaller. Net op tijd voor Halloween is ‘Friedhof’ de perfecte tune voor op Halloweenfeest, omdat het onderwerp meer dan passend is. Na de Nederlandse release van ‘ALLERLAATSTE FEESTJE’ samen met Paul Elstak en DIKKE BAAP komt Jebroer weer met een Duitse knaller! Fantaseren over wie er op je begrafenis aanwezig zal zijn is iets wat Jebroer vaak doet en met deze track nodigt Jebroer iedereen uit om op zijn graf te dansen. De uitnodiging kan verrassend zijn, aangezien ‘dansen op je graf’ een uitspraak is die vaak over je vijanden wordt gezegd. Jebroer draait de uitspraak om en vraagt mensen om er één groot feest van te maken op zijn begrafenis!

‘Friedhof’  is vanaf nu overal beschikbaar op alle streamingplatforms

Voor de release kwam het dreamteam opnieuw samen om deze knaller te creëren zoals ze dat al eerder deden. Met collabs als ‘Morgenlicht’ en ‘Dumm’ bewezen Jebroer en Teknoclash al dat hun energie ongekend is. Met ‘Friedhof’ leveren ze de perfecte opvolger!

Over Jebroer
Iconisch, uniek, gedurfd en rauw zijn slechts een paar woorden die de Nederlandse sensatie Jebroer beginnen te beschrijven. Gevoed door passie en vastberadenheid, maakt Tim Kimman aka Jebroer furore in de rap- en elektronische dansbewegingen sinds de release van zijn debuut in 2012. Jebroer is radicaal op weg om zijn positie als een van de grootste artiesten in claim de muziek te verstevigen industrie. Jebroer scoorde niet alleen verschillende knock-outhits die de hitlijsten domineerden, hij trad ook op op de meest iconische muziekfestivals en kan rekenen op een steeds groter wordende schare fans. De Nederlandse kunstenaar is goed op weg om zijn droom om internationaal door te breken waar te maken. Jebroers drieluikalbum ‘ZesSechsSix’ bevestigt eens te meer dat zijn enthousiasme voor het verkennen en creëren van een unieke mix van verschillende genres het onmogelijk maakt hem vast te pinnen op één scène. Jebroer is een begrip in Nederland, België, Duitsland waar zijn tracks miljoenen keren zijn gestreamd, ondertussen wint hij ook aan populariteit in Oostenrijk en Zwitserland.

Over Teknoclash
Teknoclash levert altijd een van de meest energieke optredens die je maar tegen kan komen, met altijd één doel voor ogen: de grootst mogelijke prestaties leveren. En als er één lijn perfect past bij de prestaties van Teknoclash, dan is het: constante, non-stop energie. Zijn muziek is uitgebracht op de grootste labels ter wereld, zoals Dirty Workz, Maxximize Records, Spinnin’ Records, Kontor Records, Wolfclan Records en Armada Records. Daarnaast startte hij in 2022 zijn eigen platenlabel genaamd Smashed Society samen met Lost Identity. Hij is niet van plan gas terug te nemen de komende tijd, terwijl hij zich voorbereidt op nieuwe releases in samenwerking met de beste artiesten uit de industrie. Eerdere wereldwijde optredens op enkele van de meest populaire festivals en clubs zoals Parookaville, Mysteryland, Bootshaus Keulen, Big Slap, Nature One, Electric Love, Neuraum München of de Noa Beach Club bewijzen verder dat Teknoclash zal leveren waar het publiek om vraagt: pure energie en volle kracht bij elk optreden.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments