HomeMusicJennifer Lopez - THIS IS ME…NOW: THE ALBUM & THIS IS ME…NOW:...

Jennifer Lopez – THIS IS ME…NOW: THE ALBUM & THIS IS ME…NOW: THE FILM

Jennifer Lopez’s langverwachte nieuwe muziekproject THIS IS ME…NOW begint met de release op 16 februari 2024 van een volledig nieuw album en film geïnspireerd op haar muziek.

De release van This Is Me…Now, Lopez’ eerste studioalbum in bijna tien jaar, viert het jubileum van het zusteralbum This is Me…Then, waarmee een reis van 20 jaar wordt afgerond. Het album, geschreven en geproduceerd door Lopez en Rogét Chayed, samen met onder andere Angel Lopez, Jeff “Gitty” Gitelman, HitBoy, Tay Keith en INK, mengt R&B, hedendaagse pop met hiphopbeats en is Lopez’ meest eerlijke en persoonlijke project tot nu toe.

This is Me…Now: The Film is zoals je nog nooit van JLo hebt gezien. Ze vertelt haar verhaal door middel van een intieme, reflectieve, sexy, grappige, muzikale en visuele herbeleving van haar publiekelijk onder de loep genomen liefdesleven. Samen met regisseur Dave Meyers creëert Lopez een filmervaring die het genre opnieuw definieert: een extravagant visueel en muzikaal feest met indrukwekkende choreografie, cameo’s met sterren, kostuums, sets en blockbuster-waardige visuals. Hoewel het een verbazingwekkend levendig spektakel is, is de film uiteindelijk een hartverwarmende ode aan JLo’s reis van zelfgenezing en eeuwig geloof in sprookjesachtige eindes.

Amazon MGM Studios heeft This Is Me…Now: The Film aangekocht van Nuyorican Productions en zal deze uitbrengen op Prime Video in 240 landen wereldwijd. Nuyorican/BMG zal This Is Me…Now: The Album uitbrengen.

Can’t Get Enough, de eerste single van This Is Me…Now: The Album, wordt uitgebracht op woensdag 10 januari 2024 en is vandaag al beschikbaar als pre-save op alle grote streaming platforms, samen met een 30 seconden durende soundclip op sociale platforms.

Single Can’t Get Enough artwork

Single Can’t Get Enough presave

 

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments