HomeMusicKevin & The Animals maken zich klaar voor Rotterdam Ahoy. Are you...

Kevin & The Animals maken zich klaar voor Rotterdam Ahoy. Are you ready?

Na vier #1 albums is het tijd voor zijn grootste show tot nu toe.
Het afgelopen jaar domineerde Kevin de charts als meest gestreamde Nederlandse artiest, met hits als ‘Fisherman’ en ‘Samen’ met Yade Lauren. Niet alleen in eigen land, ook internationaal maakte hij indruk met zijn laatste album Grote Versnelling; deze belandde in de top 5 van de wereldwijde Spotify hitlijst. In 2021 won hij een Edison voor ‘Best Hiphop’ en speelde hij diverse poppodia plat tijdens zijn uitverkochte clubtour. Hier verraste hij het publiek met gastoptredens van Yade Lauren, Idaly en Lijpe. De hele show werd live instrumentaal versterkt door The Animals, die ook deel uit zullen maken van zijn show in Ahoy. 
“Ik ben heel erg trots om met “Kevin & The Animals” in mijn eigen stad Rotterdam te staan. Vorig jaar hebben we kunnen laten zien aan heel Nederland dat we een sterke show hadden staan in alle uitverkochte zalen. Het is tijd om dit bigger en better te doen in Ahoy.”
– Kevin
De afgelopen jaren bewees Kevin dat hij niet meer is weg te denken uit de Nederlandse hiphop scene. Één van Kevin’s meest toonaangevende shows was op WOO HAH! in 2017, waar de rapper onder meer werd geprezen door 3voor12 voor zijn strakke optreden, en dit was nog maar het begin. Hierna verschenen de albums Lente (2018), Vrij (2019) en Animal Stories (2020), die net zoals Grote Versnelling, allemaal op #1 kwamen. In 2021 ging Animal Stories platina met meer dan 150 miljoen streams en topte hij dit jaar af met de winst van maar liefst vier FunX Awards: Artist of The Year (Male), Best Album, Best Single en Best Collab.

Met al deze successen op zak is Kevin klaar voor de volgende stap. Deze zet hij 21 mei in het legendarische Rotterdam Ahoy, tijdens zijn grootste show tot nu toe.

Wij zijn erg benieuwd naar deze show. Stay tuned!
mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments