HomeMusicQucee is back met een nieuwe track: Dankbaar.

Qucee is back met een nieuwe track: Dankbaar.

Wie is Qucee?

Qucee is een rapper, presentator en programmamaker waarvan de echte naam Quentin Correia is. Hij is onder andere bekend geworden door de YouTube programma’s die hij samen met zijn compagnon Nesim Najih sinds 2016 maakt.

Qucee begon zijn carrière bij Punchoutbattles en bracht later meerdere singles uit. Ook was hij meermaals te gast voor een sessie bij het BNN-platform 101Barz en bracht hij een hoop solo tracks uit. Qucee is daarnaast ook actief op zijn eigen YouTube kanaal, waar hij meer dan 700k abonnees heeft. Sinds 2016 brengt Q samen met zijn compagnon Nesim Najih onder de naam SuperGaande ook verschillende projecten uit op YouTube. Hij is ook op tv te zien in programma’s zoals onder andere: Ranking the Stars.

Vorig jaar maakte Qucee zijn muzikale comeback met het nummer Kippenvel en vandaag nu hij terug met een nieuwe release: Dankbaar.

Check de video hieronder.

Bron: Youtube, Beeld: Facebook

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments