HomeMusicKIzz Daniel brengt nieuwe single uit via Flyboy INC/Empire

KIzz Daniel brengt nieuwe single uit via Flyboy INC/Empire

“Een van de meest vertederende dingen aan Kizz Daniel is altijd zijn behendige lyrische vermogen geweest. De zanger heeft met zijn muziek doelbewust een wereld van liefde gecreëerd, typerend voor elke ‘fine boy’ R&B-artiest die zijn moed waard is.”

LUISTER HIER NAAR “SHU-PERU”.

Singer-songwriter Kizz Daniel heeft zijn nieuwste single “Shu-Peru” gedropt via Flyboy Inc / EMPIRE – luister HIER. De Nigeriaanse afrobeatssensatie en #1 meest gestreamde artiest in Afrika maakt zich op voor een optreden op Essence Festival op 2 juli, een nieuw album en een tournee.

 Kizz sloeg opnieuw de handen ineen met TG Omori voor de première van de “Shu-Peru”-video op vrijdag 12 mei. De twee hebben een bewezen staat van dienst aangezien Omori ook de video’s voor “Buga” en “RTID” opnam. “Buga” bereikte nummer 1 op de Global Shazam Chart en heeft meer dan 150 miljoen views op YouTube.

Kizz Daniel lanceerde zijn label, Fly Boy Inc. in 2017. Afkomstig uit de staat Ogun, studeerde hij in 2013 af in Water Resources Management en Agrometeorology. Zijn single “Woju” uit 2014 werd genomineerd voor “Hottest Single” bij de Nigeria Entertainment Awards en werd gevolgd door “Laye”,  waarvan de video op verschillende locaties in het oostelijke deel van Afrika is opgenomen.

Kizzbracht zijn debuutalbum New Era uit in 2016, gevolgd door zijn tweede album No Bad Songz in 2018 met Davido, Diplo, Nasty C, Diamond Platnumz en meer. Het album stond binnen 24 uur na de release bovenaan de wereldalbumlijst.

Zijn album, King of Love, werd uitgebracht in 2020 met hits die bijdroegen aan zijn prijsnominaties en overwinningen. Zijn laatste EP, Barnabas, kwam uit in 2021.

Kizz Daniel is genomineerd voor in totaal 19 awards, heeft 3 Headies en 4 Nigerian Entertainment Awards gewonnen en had een uitverkochte tour door Noord-Amerika en Europa.

 

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments