HomeUncategorizedLil Durk vertelt Apple Music over nieuw nummer "All My Life" (feat....

Lil Durk vertelt Apple Music over nieuw nummer “All My Life” (feat. J. Cole), nieuw album ‘Almost Healed’, Drake en meer

Lil Durk sluit zich aan bij Zane Lowe op New Music Daily op Apple Music 1 om het nieuwe nummer “All My Life” (feat. J. Cole) te bespreken. Hij vertelt Apple Music over de oorsprong van het nummer, waarom hij J. Cole op het nummer moest hebben en wat fans kunnen verwachten van zijn nieuwe album ‘Almost Healed’. Hij bespreekt ook Drake’s mentorschap, zijn tijd met Jay-Z, hoe Future hem inspireert, omgaan met succes en meer.

 Lil Durk vertelt Apple Music over nieuw nummer “All My Life” (feat. J. Cole)…

Ik ben gewoon humeurig. In welke stemming ik ook ben, ik ga gewoon naar de studio en maak gewoon de muziek, weet je wat ik bedoel? Ik heb gewoon het gevoel dat er een positieve sfeer is ontstaan bij Dr. Luke, snap je wat ik bedoel? Dat is het eerste nummer dat hij speelde en ik voelde het gewoon en ik dacht: “Man, ik wil J. Cole hier op.” En ik heb het voor elkaar gekregen. Ik heb met hem gepraat, regelmatig bij hem ingecheckt, gewoon kijken hoe het met je gaat. Je wacht op het juiste moment waarop hij vraagt om op het nummer te mogen spelen. Het nummer is big. Ik wilde gewoon zeggen: “Ik wil J. Cole op het nummer.” Dus toen we het nummer deden, kwam de eerste persoon in mijn hoofd, ik dacht: “Ik moet J. Cole hierop krijgen.”

Lil Durk vertelt Apple Music dat J. Cole een van zijn hoeksteenartiesten is…

Ja, hij is er een van. Zeker. Hij een van hen. Hij is een van hen waar ik naar opkeek en die een positieve boodschap uitstraalde. Hij, natuurlijk, zoals HOV. Swizz. Ja, Swizz bracht mij en Hov met elkaar in contact, dus zo begonnen we te praten, weet je wat ik bedoel? Het gaat alleen om relaties, om energie en om de vibes bij elkaar te houden, weet je wat ik bedoel?

Lil Durk vertelt Apple Music over zijn nieuwe album ‘Almost Healed’…

Ik wil gewoon dat jullie er allemaal op voorbereid zijn. Er zit veel energie in. Het is een nieuwe ervaring voor mij. Het is dezelfde Durk, maar het is gewoon groei. Ik ben gewoon opgewonden dat jullie het allemaal horen, man.

Lil Durk vertelt Apple Music over de titel van zijn nieuwe album ‘Almost Healed’…

Eerst was het 2.0. In het begin was het The Voice 2.0 en ik dacht gewoon dat ik veel dingen doormaakte en mensen dachten dat ze me kenden, dachten dat ik veel doormaakte dat ik niet doormaakte en ik had gewoon een basisgesprek met Peter en we waren net aan het praten. Ik heb zoiets van: “Man, ik ben bijna genezen om gewoon weer naar buiten te komen.” En hij zei: “Man, die naam is zo krachtig.” En ik heb zoiets van: “Man, dat is de naam daar, Almost Healed. Je kan bijna genezen van elke situatie, van een gebroken hart, een gebroken arm, een gebroken been, wat dan ook. Je weet wat ik bedoel? Dus die naam alleen al doet een belletje rinkelen, weet je wat ik bedoel? Het spreekt voor zich. Je hoeft mensen niet steeds uit te leggen wat het betekent. Het is net alsof alles wat je hebt meegemaakt, je kunt het zien, je kunt het voelen, je kunt het horen. Maar als het album uitkomt, is het alsof je het kunt horen, voelen, zien en verschillende emoties kunt horen. Alles.

Lil Durk vertelt Apple Music dat Drake als een broer en mentor voor hem is…

Drake is als een broer voor me. Hij is als een mentor voor mij. Hij zal me de waarheid vertellen, zoals: “Nee, dat couplet is waardeloos, man.” Het is gewoon iets. Het zijn gewoon sommige mensen heb je nodig in je leven, gewoon om je hard te laten gaan en dat was toen ik aan het rennen was terwijl het net was als gaan, gaan, gaan, gaan.

Lil Durk vertelt Apple Music over de vorm van zijn gesprekken met Jay-Z…

Waar hij is, waar hij vandaan komt, waar hij is. Dus eigenlijk is het alsof je bij hem incheckt. Hij checkt bij mij in. Je houdt het gewoon natuurlijk, het gaat niet altijd om muziek. Het gaat er altijd om iemand te controleren, want je weet nooit wat iemand doormaakt.

 Lil Durk vertelt Apple Music hoe de toekomst hem inspireert…

Future een andere persoon die me inspireert en me super op punt heeft, super klaar, super om met de geluiden te spelen, met je stem te spelen, elke dag in de studio te gaan … maar eerlijk gezegd zijn het hooks, maar het is alsof je echt naar Future luistert, het is als hooks en verses. Ja, hij schildert echt een plaatje.

Lil Durk vertelt Apple Music hoe hij met succes is omgegaan…

Ik probeer het eigenlijk gewoon hetzelfde te houden. Behoud dezelfde visie, blijf op dezelfde manier bewegen, want het houdt me echt scherp. De manier waarop ik beweeg, de manier waarop ik handel, waar ik mee omga, de manier waarop ik eet, de manier waarop alles intact is of wat ik doe. En ik heb het gevoel dat als ik iets van binnen doe, buiten wat ik doe, ik anders zal bewegen en dat er iets zal gebeuren. Zie je wat ik bedoel?

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments