HomeMusicKlaar om ‘Veel Te Hard’ te gaan met Jebroer, Dr Phunk en...

Klaar om ‘Veel Te Hard’ te gaan met Jebroer, Dr Phunk en Sjaak?

Je favoriete duo is terug! Jebroer en Dr Phunk die eerder de megahits ‘Kind Van De Duivel’ en ‘Engeltje maakten, brengen op 1 maart ‘Veel Te Hard’ uit. Maar dat is niet alles, want voor deze keiharde hit nodigde Jebroer nog iemand uit. Publieksfavoriet Sjaak, met wie Jebroer eerdere knallers als ‘Machinegeweer’ uit 2020 uitbracht, dropt ook een verse op ‘Veel Te Hard’. Met deze high-energy track krijg je precies wat je verwacht van een samenwerking tussen deze drie grootheden. En zoals de titel al zegt is deze release veel te hard!

Zowel de combinatie Jebroer en Sjaak als Jebroer en Dr Phunk staat gegarandeerd voor succes. De eerder uitgebrachte tracks ‘Turbo’ en ‘Machinegeweer’ van Jebroer en Sjaak waren grote klappers en samen met Dr Phunk behaalde Jebroer succes in binnen- en buitenland. Met meer dan 200 miljoen streams voor de eerdergenoemde nummers ‘Kind Van De Duivel’, ‘Engeltje’ en natuurlijk ‘Leven Na De Dood’ kunnen we oprecht spreken van megahits. Op ‘Veel Te Hard’ komen deze drie heavy hitters eindelijk samen, wat weer een absolute hit oplevert!

Over Jebroer
Iconisch, uniek, gedurfd en rauw zijn slechts een paar woorden die de Nederlandse sensatie Jebroer beschrijven. Gevoed door passie en vastberadenheid, maakt Tim Kimman aka Jebroer furore in de rap- en elektronische scene sinds zijn debuut in 2012. Jebroer is radicaal op weg om zijn positie als een van de grootste artiesten in de muziekindustrie te claimen. Jebroer scoorde niet alleen verschillende knock-outhits die de hitlijsten domineerden, hij trad ook op op de meest iconische muziekfestivals en kan rekenen op een steeds groter wordende schare fans. De Nederlandse artiest is goed op weg zijn droom om internationaal door te breken waar te maken. Met zijn drieluikalbum ‘ZesSechsSix’ bevestigt hij eens te meer dat zijn enthousiasme voor het verkennen en creëren van een unieke mix van verschillende genres het onmogelijk maakt hem vast te pinnen op één scène. Jebroer is een begrip in Nederland, België en Duitsland waar zijn tracks miljoenen keren zijn gestreamd, tegelijkertijd groeit zijn populariteit ook hard in Oostenrijk en Zwitserland.

Over Dr Phunk
Jordy Buijs, ook bekend als Dr Phunk, is een echte performer in hart en nieren en een creatieve geest zonder grenzen. Hij is niet alleen een onberispelijke Hard Dance-producer, maar ook het toppunt van podiumprestaties.

Door het produceren van vele sub genres van harddance muziek is hij een expert geworden in het creëren van perfecte soundscapes voor elk publiek, of ze nu van zacht, harder of iets daartussenin houden. Zijn gigantische hit “Kind van de Duivel” met Paul Elstak en Jebroer was een internationale superhit en behaalde een driedubbel platina in Nederland en een gouden record in België en Duitsland. Met inmiddels 90 miljoen views op YouTube was een vervolg onvermijdelijk, en hun nieuwste collab “Engeltje” leverde Dr Phunk het Nederlandse record op voor de snelste 1 miljoen YouTube-views onder 32 uur.

Als een van de meest diverse artiesten in de Dance-industrie blijft het succesverhaal van Dr. Phunk elke dag groeien. Zijn muziek wordt over de hele wereld gestreamd, hij heeft op grote events en festivals gestaan als EDC Las Vegas, Miami Ultra Music Festival, Tomorrowland, Mysteryland, Defqon.1, Decibel Outdoor en Reverze en heeft samengewerkt met grootheden als Hardwell, Steve Aoki, Armin van Buuren, Timmy Trumpet en Alok. Maar Dr Phunk is nog lang niet klaar!

Over Sjaak
Sjaak bracht zijn jeugd door in de straten van Amsterdam. In 2007 brak hij door dankzij één van de meest beruchte Nederlandse gangsterrapklassiekers aller tijden; “Schijt” met rapper Appa. Deze doorbraak stelde Sjaak in staat om zijn muzikale carrière ook tot ver buiten gangster rap te ontwikkelen. Hij bracht albums uit op Nederlandse top labels als SPEC en Top Notch en was een van de oprichters van livesensatie “Strijder Systeem”.

Bovendien scoorde Sjaak een enorme reeks hits in samenwerking met artiesten als PartySquad, La$$a, Sidney Samson, Tony Junior en Bizzey en Jebroer, met als voorlopige hoogtepunten “Stap voor Stap” met Kav Verhouzer (25 Mio + streams), “Trompetisto” (37 Mio+ streams) en zijn laatste album “Sjaak in the House” (goud binnen een week).

Sjaaks unieke personality maakt hem tot een waar film, TV, radio- en online fenomeen. Zijn hilarische video’s gaan vaak viraal op Instagram en Tik Tok en hij is een veelgevraagde gast in ontelbare online en TV-/radioshows. Zo was hij een van de deelnemers in “The Celebrity Apprentice”, deed hij mee aan “Jachtseizoen”, “Lingo”, en was hij te zien in “De Gevaarlijkste Wegen” (met Maan).

Bovendien speelde Sjaak grote acteerrollen in films als “De Belofte van Pisa”, “Costa” en “Oei, ik groei”, speelde hij in tv-series, zoals “Herres” en heeft hij net opnames afgerond voor de Amazon Prime serie “Rwina” van “New Kids” regisseur Flip Van Der Kuijl.

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments