HomeMusicKris Kross Amsterdam, SERA en Conor Maynard brengen single 'Stay (Never Leave)'...

Kris Kross Amsterdam, SERA en Conor Maynard brengen single ‘Stay (Never Leave)’ uit

Het kan niet op voor Kris Kross Amsterdam! Nadat hun single ‘Vluchtstrook‘ met Antoon en Sigourney K de meest gestreamde track van 2022 in Nederland werd, belandde de internationale opvolger ‘How You Samba’ met de Zuid-Amerikaanse superster Sofía Reyes en de Britse rapper Tinie Tempah op #1 in de Top 40. Nu zijn ze terug en zoals we inmiddels van de heren kunnen verwachten wederom met een unieke mix van artiesten. Ze bundelen hun krachten dit keer met Conor Maynard en SERA op de single ‘Stay (Never Leave)’. De song komt uit via Cloud 9 Music en is vanaf vandaag overal te streamen.

Stay (Never Leave)’ is een remake van ‘Never Leave You (Uh Oooh, Uh Oooh)’ van Lumidee, Busta Rhymes en Fabolous, die in 2003 wereldwijd bovenaan de hitlijsten stond. De pakkende Kris Kross productie in combinatie met de geweldige stemmen van Conor Maynard en SERA zorgen ervoor dat dit ongetwijfeld weer wereldwijd opgemerkt gaat worden.

Conor is geen onbekende van Kris Kross Amsterdam, eerder maakte hij al vier songs met het trio: ‘Whenever’,  ‘Early In The Morning’, ‘Ooh Girl’ en ‘Are You Sure’, die gezamenlijk meer dan 500 miljoen(!) streams op Spotify genereerden. De artiest heeft een YouTube-kanaal met 13.5 miljoen volgers en op Spotify kreeg hij voor zijn songs gecombineerd bijna 3 miljard streams.De covers van SERA gingen in 2020 meerdere keren viral, waardoor ze in een korte tijd miljoenen volgers verzamelde. Haar eigen muziek behaalt ook succes, want hits zoals ‘Take A Chance’‘Head Held High’ en ‘Best Friend’ zijn niet meer van de Nederlandse radio af te slaan. ‘Head Held High’ is ondertussen al 26 miljoen keer gestreamd op Spotify. SERA stond op Pinkpop en tourde met een eigen, uitverkochte clubtour door het land. Verder schreef de zangeres mee aan de lyrics van ‘Stay (Never Leave)’.

Kris Kross Amsterdam: “Na onze internationale hitsingles met Conor Maynard is het tijd voor een nieuwe samenwerking met de Britse superster. Samen met de Nederlandse Sera die afgelopen jaar haar grote doorbraak in de hitlijsten kende hebben we mogen werken aan de Zero’s hit ‘Never Leave You’ van Lumidee, een song die we altijd al draaiden in de clubs. Deze 2023 versie is voor ons de logische opvolger van ‘How You Samba’ en is een blauwdruk van onze signature sound geworden!”

SERA voegt toe: “Vroeger was ‘Never Leave’ al één van mijn favoriete nummers, hoe vet dat ik dat dan nu met Kris Kross Amsterdam en Conor in een nieuw jasje kan steken!”

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments