HomeMusicKRIX - VOLG ME

KRIX – VOLG ME

KRIX, bekend om zijn eerdere muzikale werken zoals de single “Het Spijt Me,” live uitgevoerd met het hiphopduo Krix & Sash’ (Belgium’s Got Talent) en uitgeroepen tot winnaar van de freestyle battle (MNM), introduceert met trots zijn nieuwste creatie “Volg Me”.

In deze aangrijpende en ongefilterde hiphop track probeert KRIX een klinkende en opbeurende boodschap over te brengen. De essentie van het nummer draait om het idee dat je moet volharden in het leven, ongeacht de negativiteit om je heen of je persoonlijke zelfbeeld. De sleutel, volgens KRIX, is om trouw te blijven aan jezelf en succes zal vanzelf volgen. Met zijn meeslepende flows weet hij een divers publiek te boeien en een kristalheldere boodschap aan iedereen over te brengen.

KRIX ontpopt zich als een artiest die het waard is om in de gaten te houden. Zijn teksten zijn een canvas van zijn levenservaringen en bieden luisteraars een kijkje in zijn wereld. In zijn verzen komen introspectie, verhalen en een onwrikbare toewijding aan authenticiteit samen.

In KRIX zijn eigen woorden:

“Als je geen licht ziet in het donker, volg mij dan!”

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments