HomeMusicLa Fuente, Ronnie Flex en Kraantje Pappie releasen ‘Doe Me Dansje’ en...

La Fuente, Ronnie Flex en Kraantje Pappie releasen ‘Doe Me Dansje’ en bewijzen een gouden trio te zijn

Is er een betere manier om een lang weekend af te trappen dan met heerlijke gloednieuwe muziek? La Fuente, Ronnie Flex en Kraantje Pappie slaan de handen ineen en bewijzen met ‘Doe Me Dansje’ dat ze met z’n drieën het perfecte recept zijn voor een hit. ‘Doe Me Dansje’ is het eerste nummer, waaraan de heren samenwerken en is de perfecte combinatie tussen hun verschillende stijlen. Met dit nummer maakt het trio het je onmogelijk stil te blijven staan. Bereid je dus voor je eigen dansje te doen elke keer als je de track hoort.
‘Doe Me Dansje’ is nu uit en te beluisteren via alle streaming portalen

Voor La Fuente is dit de eerste release na zijn mega zomerhit ‘I Want You’, waarmee de Eindhovense DJ in 2022 wekenlang in de Top 40 stond. Ronnie Flex en Kraantje Pappie werkten in het verleden al vaker samen tijdens onder andere Vrienden Van Amstel Live en The Streamers, maar hebben nog nooit officieel een nummer samen uitgebracht. Met ‘Doe Me Dansje’, hun gezamenlijke release, bewijzen La Fuente, Ronnie Flex en Kraantje Pappie dat ze een gouden combinatie zijn, waar we stiekem allemaal op zaten te wachten.

Tegelijk met de release van ‘Doe Me Dansje’ brengen de heren op vrijdag 7 april hun hilarische videoclip uit. Inspiratie voor de video werd gehaald uit de iconische ‘Stayin’ Alive’ videoclip van de Bee Gees. Bekijk de video van ‘Doe Me Dansje’ hier en geniet van de verbluffende gelijkenis tussen La Fuente en Barry Gibb.

Over La Fuente
DJ La Fuente aka Job Smeltzer is een techhouse DJ die geboren en getogen in Eindhoven. Met meer dan 300 shows per jaar, reist La Fuente de wereld rond en verbindt hij het publiek door middel van zijn high energy sets. Met meer dan 30 succesvolle releases tot nu toe, waaronder zijn grootste hit ‘I Want You’ uit 2022 bewijst La Fuente keer op keer een ervaren muzikant te zijn voor zijn fans, maar ook voor experts en DJ-collega’s. Naast DJ-en heeft Job heeft zich door zijn toegewijde karakter en zijn multidisciplinaire ervaring weten te specialiseren in marketing, social media, branding, strategieën en ondernemerschap. Hij weet als geen ander dromen om te zetten in succes. Internationale artiest. Innovatief, energiek, inspirerend en toegewijd als geen ander. La Fuente is meer dan alleen een artiest.

Over Ronnie Flex
Het moge nu duidelijk zijn dat Ronnie Flex behoort tot de grootste artiesten van Nederland. De eigenzinnige rapper heeft met zijn releases een abonnement op de hitlijsten met multi-platina megahits als ‘Energie’, ‘Plek Als Dit’, ‘Zusje’ en ‘Drank & Drugs’. In 2015 was het controversiële nummer ‘Drank & Drugs’ die de Capellenaar volledig op de kaart zetten. De single, afkomstig van het gezamenlijke album ‘New Wave’, stond maar liefst 19 weken in de single top 100.  Ronnie won met het album onder andere de popprijs van 2015 en Edisons in de categorieën Beste Hiphop en Beste Album. Daarna volgen optredens op alle grote festivals, waaronder Lowlands en een eigen concert in de Ahoy, Rotterdam met het concept Ronnie Flex & Friends. Naast zijn muziek heeft de populaire muzikant een biografie, documentaire en twee real-life soaps op zijn naam staan.

Over Kraantje Pappie
Alex van der Zouwen (echte naam Kraantje Pappie) is in staat het weer te veranderen met de kracht van zijn geest. Of hij nu gekleed gaat in maat- of trainingspak, experts kronen Kraantje Pappie a.k.a Kraantje Daddy steevast tot de flamboyantste Pater familias van de Nederlandse muziekindustrie, hunk van de week en vader van Maeve.

Zijn driedelige albumreeks Crane verschafte naast een groots, eigen en elektronisch geluid een verzameling aan gouden- en platina hits als ‘Waar is Kraan?’, ‘Feesttent’, ‘Pompen’ en ‘De Manier’, en ook behaalde het derde album Crane III de platina status. DADDY, Lil Craney’s 4e (platina) studio album bracht eerlijk gepats en pocherige liefde tezamen, hetgeen resulteerde in plus honderd miljoen streams voor tunes als ‘Lil Craney’, ‘Liefde In De Lucht’ en ‘Ik Heb Je Nodig’. Als kers op de DADDY-taart gaf van Kraanegem zijn eerste AFAS liveshow ‘Come to DADDY’ en deze verkocht hij in no time uit.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments