HomeArt & DesignLancering De Nachtkracht. Een ode aan het nachtleven

Lancering De Nachtkracht. Een ode aan het nachtleven

Op 15 december wordt het multidisciplinaire kunstwerk De Nachtkracht gelanceerd in de A’dam Toren. Drie Amsterdamse kunstenaars vertolken hun liefde voor het nachtleven in dit gezamenlijke project. De nacht staat voor hen voor verbinding, liefde, ruimte en zoveel meer.

De Nachtkracht is een combinatie van beeld, woord en muziek. Het gaat om een ets van Mathieu Schellekens waar het nachtleven op is afgebeeld in al zijn pracht en praal. Deze ets hangt in een hele bijzondere lijst waar je een koptelefoon kunt insteken. Als je de koptelefoon op je hoofd zet kun je een spoken word tekst van Justin Samgar over het nachtleven horen die wordt begeleid door de elektronische dansmuziek van Hame.

Tijdens de lancering zal dit kunstwerk te zien zijn maar zal ook deze track met spoken word en muziek live ten gehore worden gebracht zodat iedereen zich tegelijkertijd kan onderdompelen in De Nachtkracht. Dit object heeft tot doel mensen te verbinden met het nachtleven. Het herinnert ons eraan waarom we graag dansen, ontmoeten en voelen.

De entree van de lancering is gratis maar reserveer wel alvast je plekje bij A’dam & Co.

RSVP

Het concept komt uit de koker van SYN Collective, een platform dat kunstenaars en vaardigheden samenbrengt om nieuwe kunstvormen te creëren.

Instagram:
SYN Collective

Mathieu Schellekens

Justin Samgar

Hame

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments