HomeWritingLeer het alfabet aan de hand van Nederlandse hiphopartiesten

Leer het alfabet aan de hand van Nederlandse hiphopartiesten

Vanaf deze week is het unieke boek “ALFABET” verkrijgbaar. In dit boek krijgen de letters kleur door Nederlandse hiphopartiesten. “ALFABET” is een one-of-a-kind, nieuw boek waarin kinderen, samen met hun ouders, kennis maken met het alfabet én de Nederlandse hiphop.

Ben je benieuwd naar dit boek? Lees dan gauw verder.

Iedere letter uit het alfabet krijgt een pagina met een illustratie van een Nederlandse hiphopartiest of groep. Tot leven gebracht door een quote uit één van de nummers van die artiest. In het boek vind je een mix van grondleggers, vedettes én opkomende talenten van hiphop in Nederland. Ali B, Frenna, Latifah en Zefanio, ze komen allemaal voorbij. Bij Ali B zie je bijvoorbeeld deze tekst: Een van de grootste rappers en bekenheden van Nederland: Ali B. Inmiddels veel meer dan een rapper; jurylid, cabaretier, zakenman, etc. Maar het begon met het vertellen over het leven van de straat.

Rahul en Elle Vegada zijn de samenstellers van het boek. Als jonge ouders lezen ze hun dochter van 3 jaar graag voor en is hiphop een genre dat ze veel luisteren. Het delen van je muzieksmaak én je kind iets kunnen leren is iets wat je als jonge ouder graag doet. In Nederland bestond zo een boek nog niet, terwijl de Nederlandse hiphop populairder is dan ooit en de artiesten de charts domineren. 

Het enthousiasme groeide al snel uit tot een concreet project. Naar Amerikaans voorbeeld ontwikkelden zij het boek. Het “ALFABET.”, waarmee kinderen op een unieke en creatieve manier kennis maken met taal én muziek, was geboren.

Het boek wordt in eigen beheer uitgegeven en is voor € 29,95 euro te koop via de webshop www.klyntje.nl.

Erg origineel en uniek!

Checkitout!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments