HomeMusicLife of Marge - "OUT".

Life of Marge – “OUT”.

Antwerpse singer-songwriter Life of Marge (24) brengt met haar nieuwste project “OUT” een verhaal over liefdesverdriet, in een mix van R&B en pop. Een echte oorwurm, die beschrijft hoe donkere wolken snel ruimte maken voor een nieuw ondervonden kracht, wanneer het tijd is om de betreffende vlam aan de deur te zetten.

De Antwerpse artieste is een “women on a mission”, en dat valt te zien aan haar traject het afgelopen jaar. Als singer-songwriter won ze met haar debuutsingle “Golden Vibes” de NRJ Open Mic 2021, en slaagde ze erin 7600 streams te verzamelen op haar eerste project, zonder enige ervaring. Ze werd bovendien geselecteerd voor het voorprogramma van de Nederlandse rapper Ashafar, en viel sindsdien live te bewonderen op een aantal optredens, waaronder het Outside In Festival, georganiseerd door Radar Mechelen en LAZARUS. Ook haar voorgaande single “DREAMZ” kreeg de kans bij NRJ voorgesteld te worden. Life of Marge wil vooral inspireren met haar muziek, maar vind ook persoonlijke bevrijding in het ontdekken van haar eigen muzikale stijl en de waardering die ze door haar kunst ontvangt. 

Beluister hier haar Spotify kanaal.

Hou ons vooral in de gaten voor de laatste muziek en nieuwe opkomende talenten.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments