HomeMusicFamke Louise is terug en laat met ‘In Het Donker’ een nieuwe...

Famke Louise is terug en laat met ‘In Het Donker’ een nieuwe sound horen

Na lang wachten is het eindelijk zover: There she is again! Of je er nou leuk vindt of niet.

Famke Louise is terug met nieuwe muziek. De zangeres trapt het jaar af met haar catchy nieuwe single ‘In Het Donker’. Na een periode van stilte laat Famke met het nummer een nieuwe en aanstekelijke sound van zichzelf horen. Tijdens de opnames van ‘The Roast of Famke Louise’, die aankomende maandag door Comedy Central wordt uitgezonden, heeft ze een groot publiek al een voorproefje van haar nieuwe track laten horen. ‘In Het Donker’ is vanaf 13 januari te beluisteren op alle bekende streaming platformen. 

“’In Het Donker’, het liedje waardoor ik overal weer helemaal zin in heb. Het staat in het teken van de liefde en dat is iets moois. Ik heb veel liefde gekregen van de twee belangrijkste mannen in m’n leven en daarom draag ik dit lied op aan hen!” – Famke Louise 

2022 was voor Famke een jaar vol vernieuwingen waarbij muziek voor even op de achtergrond verdween. Met haar eigen serie op Videoland ‘Famke & Denzel: Een Nieuw Begin’ kreeg heel Nederland een kijkje in haar leven als muzikant, model én moeder. Met dit nummer hoopt Famke de negativiteit achter zich te laten en te focussen op de positieve dingen in het leven. Tijdens ‘The Roast of Famke Louise’, die 16 januari te zien op Comedy Central, geeft de zangeres iedereen nog één keer de kans om negatieve dingen uit haar verleden op te gooien zodat ze daarna kan starten met een schone lei. Het nummer ‘In Het Donker’ is tot stand gekomen tijdens een van de vele studiosessie die ze de afgelopen tijd heeft gehad. De track is tevens de eerste release die samen met ROQ ‘N Rolla Music wordt uitgebracht, het platenlabel waar de zangeres sinds kort staat getekend.

Op woensdag 18 januari zal Famke Louise de release van ‘In Het Donker’ vieren in Roller Dreams by Wondr Experience in Amsterdam (invite only).

Over Famke Louise
Famke Louise bereikte haar doorbraak bij het grote publiek eind 2017 met haar eerste single Op me Monnie. Deze monsterhit verkreeg binnen 1 week meer dan 3 miljoen views op YouTube en was het opstapje van haar muzikale carrière. Inmiddels is Famke Louise uitgegroeid tot een popicoon. Haar single Fan samen met Ronnie Flex behaalde 1 miljoen streams binnen één dag en werd bekroond met de platina status. Met het nummer Wine Slow, in samenwerking met Bizzey, Ronnie Flex en Idaly, behaalde ze meer dan 40 miljoen streams. Naast meerdere gouden en platina platen ontving de zangeres diverse awards waaronder de FunX Music Award voor Artist of the year, de Hashtag Award voor beste muziekvideo en de VEED Award voor Beste Muziek Youtuber. Maandelijks luisteren maar liefst meer dan 200 duizend luisteraars naar haar herkenbare en aanstekelijke sound. Naast de tweedelige documentaire over haar eigen leven op Vidoeland was Famke Louise ook op tv te zien in haar eigen reality show.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments