Lil Kleine zijn hele imperium is aan het instorten. Is dit echt nodig? Mensen maken fouten en fouten dienen vergeven te worden. Is het nu niet genoeg geweest? Er zijn mensen die niet bekend zijn die zich ook schuldig maken aan mishandeling of zelfs ergere dingen en daar hoor je niks van. Want die zijn natuurlijk niet beroemd. Daarom hebben wij een artikel geschreven over fame, is fame eigenlijk wel zo leuk?

Mensen doen allemaal negatief en kicken eigenlijk op zijn onder ondergang. Want gunners heb je nou eenmaal niet veel in deze wereld. Thats life en dat merken we als ondernemer en creator maar al te goed. Wij zetten mensen positief in de media, maar wie doet dat eigenlijk nog meer?! Wij, als empowerende media proberen positief te denken. In termen van kansen en mogelijkheden en in termen van vergeven en verder gaan. Mensen praten, maar kennen hem nog geeneens persoonlijk.

Streamingsdiensten boycotten hem, Sony cancelt hem, zijn management bureau NAMAM zegt de samenwerking op. Gaat dit niet wat ver? Talent is talent toch en fouten maken is menselijk.

Bilal Wahib heeft zijn carrière terug en veel mensen hebben hem vergeven. Zal dit ook gebeuren met LIl Kleine? Is there light after dark?

We houden jullie op de hoogte.

Wees een beetje lief voor je medemens en kick niet op andermans ondergang.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here