HomeLifeFame is helemaal niet zo leuk. Lees hier meer.

Fame is helemaal niet zo leuk. Lees hier meer.

Veel mensen willen beroemd worden. Veel mensen doen mee aan reality programma’s zoals Temptation island, Love island etc om zo een tv-carriere eruit voort te slepen of een andere carrière in de spotlights.

Maar is beroemd zijn eigenlijk wel leuk?

De hele dag de spotlights op je? Uiteraard zijn er ook mensen die graag hun talent showen en geboren zijn voor de spotlights. Heb je talent, dan krijg vaak te maken met fame. Maar uiteraard zijn er ook genoeg mensen dagelijks in het nieuws komen die helemaal geen talent hebben. Zo gaat het vaak in de showbizz wereld. Kijk bijvoorbeeld naar de Kardashians. Alles wat ze doen wordt opgemerkt en opgepikt door de kranten en bladen. Maar wat voor talent hebben ze eigenlijk? Wat doen ze eigenlijk voor de wereld? Zijn ze een voorbeeld? Op life of an Artist zijn we op zoek naar talent dat wel de spotlights verdient en een carrière aan de top verdient. Neem vooral contact op voor advertentie mogelijkheden.

Maar kijk bijvoorbeeld eens naar Marco Borsato, Lil Kleine en Ali B. Hun hele carrière staat nu op het spel. Er zijn genoeg mensen die dagelijks mishandeling plegen of misstappen maken, maar daar hoor je niks van, want die mensen zijn niet bekend of beroemd, maar Lil Kleine wordt nu helemaal met de grond klein gemaakt door een misstap. Alles wordt gevolgd en hij wordt zwart gemaakt in het nieuws. Dat hoort dus ook bij fame. Is dat wat je graag wil? Is dat wel terecht?

Gaat het niet een beetje ver? Mensen praten van alles en reageren erop, maar kennen deze mensen eigenlijk helemaal niet persoonlijk.

Dit hoort allemaal bij fame.

Fame: iets voor jou of toch maar niet? A private life is a happy life, wordt ook wel eens gezegd. Misschien is dat toch wel echt zo.

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments