HomeMusicMaak je klaar voor Halloween met Theresia Serena’s debuutsingle ‘Valley Of The...

Maak je klaar voor Halloween met Theresia Serena’s debuutsingle ‘Valley Of The Dolls’

Nederland is een nieuw multitalent rijker. Op de valreep voor Halloween komt Theresia Serena met haar angstaanjagend goede debuutsingle ‘Valley Of The Dolls’. Het nummer wat ze zelf heeft geschreven is de perfecte anthem voor deze tijd van het jaar. Met haar krachtige stem laat Theresia iedereen weten dat ze niet een mooi poppetje is dat je kan bespelen. Zij is haar eigen puppet master en bepaalt zelf wat en wanneer het gebeurt!

Inspiratie voor ‘Valley Of The Dolls’ haalde Theresia uit de toxic environment, waarin we tegenwoordig leven.  Niet alleen Theresia als beginnend artiest heeft hier mee te maken, maar wij allemaal. Op dit nummer omschrijft Theresia alle mensen die voor deze negatieve omgeving zorgen als de puppet masters, die denken dat ze de macht hebben over anderen. Maar op deze track gaat dat veranderen!

Theresia Serena zegt:  “Met deze track wil ik mensen empoweren. Ik wil niet zijn zoals andere mensen mij willen zien, ik ben gewoon mijzelf. Als dat niet goed genoeg is dan verander ik van Barbie naar Annabelle”

Ga nu naar Theresia Serena’s  TikTok  en kom alvast in Halloweensferen.

Over Theresia Serena
Zeg hallo tegen Theresia Serena, een rijzende ster in de muziekwereld. Met haar krachtige stem levert ze liedjes af die opbeuren en kracht geven. Theresia Serena is opgegroeid in een creatieve muzikale familie en is vastbesloten haar unieke gave te delen met de wereld.

Laat je niet misleiden door haar charmante uiterlijk; als ze zingt, is Theresia Serena een echte powerhouse. Naast haar krachtige stem is ze ook een waar multitalent: ze maakt haar eigen liedjes, choreografeert en ze laat een blijvende indruk achter op iedereen die ze tegenkomt. Theresia Serena is klaar om te schitteren en de wereld te veroveren.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments