HomeMusicMaak kennis met rapper Mike.b Lees hier meer.

Maak kennis met rapper Mike.b Lees hier meer.

#ad

Wie is rapper Mike.b?

Nog vrij onbekend, maar onderweg naar de top.

Deze jongen is opgegroeid in verschillende achterstandswijken. Hij noemt zichzelf een rapactivist. Het draait om de muziek. Minder om het verdienen van geld met zijn muziek. Al zou dat natuurlijk in de toekomst wel leuk zijn. Het draait bij hem echt om het effect dat muziek kan hebben op de maatschappij en op mensen. Hij stelt voornamelijk maatschappelijke kritische onderwerpen aan de kaak in zijn songs. In 2020 is zijn eerste single uitgebracht: “To touch you” en afgelopen vrijdag zijn 2e single die je hier kan checken. Met dit nummer wil hij mensen meegeven dat waar je ook gaat of staat, laat andere mensen weten wie je bent, waar je voor staat. Want als je nergens voor staat val je voor alles. Wijze woorden van Rapper B.

De rapper is momenteel bezig met zijn album. Dit album zal volgend jaar uitkomen. Uiteraard hoopt de rapper ook weer snel te kunnen optreden, maar corona maakt dit helaas toch lastig.

We hopen op betere tijden voor de creatieve industrie.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments