HomeInfluencersInstagram volgers kopen? Volgers en likes zijn big business.

Instagram volgers kopen? Volgers en likes zijn big business.

Instagram volgers kopen? Is dat een goed idee? Iedereen doet het, naja bijna iedereen dan.

Zelfs de grote influencers waar je het niet van verwacht zoals Justin Bieber, Ariana Grande, Kylie Jenner en Kim Kardashian. Maar is het wel zo,n goed idee? Staat het niet gewoon heel erg nep?

Het staat natuurlijk beter. 10.000 volgers of maar 1000. 1 miljoen volgers of 500.000. 250 miljoen volgers of 150 miljoen. Dat scheelt toch wel. Maar als je samenwerkingen met bedrijven wil aangaan via Instagram dan zal het bedrijf kijken naar engagement. Heb je 250 miljoen volgers, maar 1 of 2 miljoen likes dan klopt er natuurlijk iets niet. Maar ook veel modellen en rappers doen mee aan deze trend.

Bijna elk bedrijf heeft tegenwoordig Instagram en ook veel bedrijven kopen volgers om het zo een boost te geven. Er zijn zelfs bedrijven die op de vingers zijn getikt dat het misleidend is om volgers te kopen. Denk aan de webshop van Mobicep.

Veel bedrijven willen er natuurlijk professioneel uitzien op social media. Zo is het belangrijk om veel volgers te hebben, zodat je serieus genomen wordt. Toch kan het soms best lang duren om veel volgers op Instagram te krijgen. Sommige bedrijven of influencers zijn al jaren hiermee bezig en zijn er vanaf het begin bij. Begin je net dan kan het lang duren voordat je meer volgers hebt. Om het een boost te geven kan je dus Instagram volgers kopen. Er zijn veel bedrijven die dit aanbieden op het web. Maar is het wel zo slim? Is het niet gewoon misleidend en uiteindelijk dus nep?

Je kunt dus wel veel volgers hebben, maar wanneer je hier geen interactie mee hebt, heb je hier simpelweg niks aan. De volgers die je koopt, zullen echt geen producten of diensten van je bedrijf afnemen en de nep volgers zullen je ook niet liken.

Nep likes en volgers? Doe jij al mee aan deze trend? En waarom wel of niet?Hoe ben je aan zoveel volgers gekomen?

Bron: Google, Beeld: Unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments