HomeMusicMajor Dreamin’ brengt die zomerse vibe ‘Oxygen’. Lees hier meer.

Major Dreamin’ brengt die zomerse vibe ‘Oxygen’. Lees hier meer.

Major Dreamin’ is terug met zijn heerlijke zomerse track ‘Oxygen’! Laat je meevoeren door de tropische melodieën en voel de vibe van een zomerse verliefdheid. Door zijn inmiddels herkenbare mix tussen Engelse en Nederlandse lyrics weet Major Dreamin’ je met ‘Oxygen’ mee te voeren naar die lange zwoele zomeravonden, waar we allemaal op wachten.
‘Oxygen’ is vanaf 26 mei te streamen via alle portalen

Major Dreamin’ over de track: “De tune ‘Oxygen’ is een uitlaatklep voor alle mensen die helemaal in love zijn met iemand, en die ook zeker niet zonder diegene willen leven. Samen met producer VLAZ hebben we dat verhaal verwerkt in muziek.”

‘Oxygen’ is ontstaan tijdens het schrijverskamp van producer duo RUGGED waar zij samen met mede producer VLAZ de aanstekelijke beat wisten te creëren. De track gaat over het soort liefde dat je sprakeloos maakt. Liefde die overneemt en je even laat stoppen met ademen wanneer je je liefde ziet. De track volgt de release van ‘Ai Ai Ai’ op, die is geproduceerd door Sandersville.

Over Major Dreamin’
Dylan Laurens aka Major Dreamin’ heeft met zijn unieke stijl waarin hij Nederlands en Engelse combineert in zijn raps zichzelf in korte tijd al op de kaart gezet. Hij studeerde aan de ‘Dutch Pop Academy’ om zijn muzikale skills te verbeteren en baant zich sindsdien een weg door alle negativiteit waarmee hij omringd was en creëert met zijn muziek een eigen positieve omgeving.

“Iedereen zou het moeten weten, alles wat je verlangt is er om te hebben als je er je zinnen op zet. Laat mensen je nooit vertellen dat er een limiet is, limieten zijn illusies om de geest te misleiden.”

Zijn debuutsingle ‘Up Down Girl’ samen met Badd Dimes & KOACH wist meer dan 200.000 streams te bereiken, en wordt gedraaid op verschillende radiostations en clubs door heel Nederland, België en Duitsland. Mede dankzij dit succes wordt Major Dreamin’ een steeds bekendere naam binnen de Nederlandse muziekindustrie. Sinds hij werkt met producers Chick Flix & Poor Thomas stijgt zijn engagement met 40.000 – 70.000 luisteraars per maand en wordt hij continu toegevoegd aan Spotify Editorial playlists zoals La Vida Loca, Vibes, New Music Vrijdag NL & Nieuwe Muziek Vrijdag BE. Daarnaast werkt hij samen met onder andere Digitzz, Adje, Freddy Moreira, Willie Wartaal, Delany, Kempi, Badd Dimes, KOACH, Rafello, Lemonface, Darin G., Jae Fly, THEZ, Chevelly.

Voor nu is zijn belangrijkste doel is om zijn label/crew op de kaart te zetten, waar artiesen als producer ’Poor Thomas’, visual directors van ‘Pepeditss’ en de Barbershop ‘YourVison’ onder vallen. Dus houdt Major Dreamin’ en zijn label in de gaten voor meer juice.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments